места

ДА! Кабаре& Клуб Маскара: Горещо място в големия град

1

Кабаре& Клуб Маскара не е новооткрито заведение. За повечето почитатели на нощния живот в столицата клубът е познат още от 2007 г. когато отвори врати. За известно време шумът около него беше позатихнал, но през последната година мястото се превърна в сборен пункт на хората с претенции за стил в клубния живот на София. Маскара се намира на ул. Георги Раковски № 113, в приземните етажи на Националната опера и балет.

Интериорът е стилен и едновременно с това тежък. Кадифето по сепаретата и златните орнаменти са запазили духа на старото софийско кабаре, което се е помещавало там преди 30 години. Въпреки тежкия стил, нищо не е прекалено. Заведението е издържано в една от най-впечатляващите комбинации - между черно, лилаво и златисто.

В клубът има 3 зали, където почти всяка вечер се правят тематични партита с някои  от най-известните диджеи. Особено голяма популярност доби т.нар. Vanity Black парти, което се организира всяка седмица и събира всички почитатели на хип-хоп музиката. Освен огромно пространство за танци, заведението предлага и ВИП зала, издържана в класически руски стил прайвър лаунч. Маскара е сред клубовете, в които качественият алкохол и на доброто обслужване са на почит.