места

ДА! LEO`S PIZZA при Тенис клуб Малееви

1

Със задоволство може да кажем, че вече, освен известната от години пицария Чинечита в Бояна, имаме и ново любимо място, предлагащо превъзходна италианска кухня. LEO`S PIZZA е собственост на реалити звездата от Биг Брадър Лео Бианки. Едното заведение от веригата на брадъра се намира в тенис клуб Малееви на бул. Вапцаров, а другото, макар и малко по-неугледно, в центъра, на ъгъла на улиците Бачо Киро и Искър.

Определено обаче по-посещавана е първата пицария, която впечатлява с елегантен дизайн и уютна обстановка. Ако искате да я посетите, трябва да звъннете за резервация поне ден по-рано. Богата селекция от италиански вина, тънки и многообразни пици, прясна паста и неповторими десерти. Препоръчваме ви да се възползвате от опцията Изненада от готвача, също италианец, който специално за вас приготвя уникална пица, според моментното си вдъхновение, подбирайки любимите ви продукти.

Добро впечатление прави и това, че пастата се предлага отделно от сосовете като по този начин клиентът сам може да избере подходящата комбинация за себе си.

 

Снимка: фейсбук