места

ДА! Бариста изненадва с хитри идеи

1

Понеже идва пролет, фрешът ще става все по-търсена напитка от всички, които искат да се захранват, без да има и най-малка вероятност да пълнеят от това. В тази връзка няма как да не ви препоръчаме Бариста – приятно заведение срещу някогашния солни пазар, в бизнесцентъра, израснал на последната пряка вляво от Позитано, преди да стигнете бул. Христо Ботев.

Освен класиката на фреша, нашият фаворит е фрешовият коктейл Анабол. Зад шеговитото име се крие гърмящата комбинация от прясно изцеден сок от лимон, от портокал и направени в шейкъра на течност банани. Към това може да има, а може и да няма мед за разкош. Разполага се и с други атрактивни комбинации, които тонизират и осигуряват прекрасна фигура. Но има и предложения на Бариста, които са симпатични точно с обратното. Че човек може да изпита щастие пълнеейки.

Харесахме си най-много от кратката, но впечатляваща сладка листа Алпийска бадемова торта. Друг вариант за радостно пълнеене са пицетите – малките пици в няколко версии. Готини салати, омлети и дори пилешки филенца по гръцки с пресни гъби и сметана са други изкушаващи кулинарни предложения. Важно е да се каже, че атмосферата е доста приятна интериорно – фаворити са ни канапетата с лакатушеща облегалка, а цените са съвсем достъпни. Какво повече му трябва на човек?!