места

Сани е най-близкият топкурорт до София

1

Това лято е по-специално, всички хубави курорти, които са достъпни от България със самолет, са затворени. Всъщност, остава един, който е най-близкият топ ризорт до София и Пловдив, до който може да се стигне бързо и спокойно с автомобил, а почивката наистина си заслужава.

Сани е невероятно място. Самото Монет Карло реши да направи новата си марина като тукашната, Рафа Надал даде името си на тенис - комплекса, плажовете са много, а хората са точно, колкото е ОК - не като на нашите курорти, където или е пусто, или е претъпкано, а миризмите и звуците са невъобразими и ни заливат отвсякъде. На Сани даже музиката е подбрана в специална селекция за релакс.

Настроен в уникален еко-рай, #SaniSanctuary посреща топло гости от 1 юли за дългоочакваните им празници, наслаждавайки се на повече пространство и спокойствие от всякога. На 1 август Sani Dunes отваря врати, където животът на плажа се среща с висок живот и моменти на взаимност се изработват в луксозна обстановка. Ще се насладите на безгрижен лукс в увереност благодарение на нашия протокол #OnlyatSani.

С цяла гама от нови опции за хранене al fresco и преживявания от световна класа, които да изследвате, няма по-добро място за живеене. Малките гости играят на златни пясъци и се плискат в плитки, лазурни води на един от нашите непорочни плажове.

Междувременно родителите седят и се наслаждават на слънцето и приятелско обслужване на плажа. В Сани семействата живеят крайното безгрижно празнично изживяване. Повече инфо ще намерите при представителите от Elite Travel International Ltd .