места

НЕ! Бар M-station: Кафене ли е, дискотека ли е?

1

Бар M-station се намира в градинката на площад Възраждане, на кръстовището на бул. Стамболийски и бул. Христо Ботев. Заведението, което е вече на повече от 10 години, е идеално място за среща на столичани поради хубавото си местоположение.


За тези години обач, собствениците нито веднъж не се сетиха да ремонтират бара, в който като влезете, някак си изгубвате ориентир къде точно се намирате - в кафене ли, в дискотека ли. Интериорът се състои от кожени дивани, маси от черно стъкло и бар. Особено неприятно за посещение е заведението вечер, тъй като е толкова тъмно, че ако решите да се срещнете с приятел, който не сте виждали от години, вероятността да го уцелите, е равна на нула.


Цените са абсолютно същите като тези в намиращия се на няколко метра бар на комплекса Син Сити - Мистрал, но някак си нивата на двете заведения рязко се размиват и от там идва и учудването ни от необоснавано високите цени в M-station.


От напитките в менюто не можем да похвалим нищо. Минус пишем за горещия шоколад, вместо който ни беше сервирано мляко с какао, а все пак между напитките има значителна разлика. Недоволни сме и от фреша, чието количество можеше да отговаря поне на половината от цената му.


Неприятно впечатление всеки път ни правят и вечно намръщените сервитьорки, който, я ви видят, я не, след около минимум 15 минути чакане. И, за да не сме толкова лоши, ще похвалим външната част от заведението, където през лятото може да се разхладите в летните жеги.