места

Не! Ракета ракия бар – клиенти на ХЕИ!

1

Добрата локация на този нашумял напоследък бар и близостта му до парка Заимов ( Янко Съкъзов 17 ), не може да ни спаси от разочарование от посещението. Заигравката с отминалата комунистическа епоха е главното, на което са заложили собствениците, въпреки, че на места, тези заигравки стигат до откровен кич.

Най-слабото място на този бар, обаче е кухнята. Останахме като гръмнати от жилавите ребра и кюфтетата от полуразвалено люто месо. На тези неоправдано високи цени, да предлагаш подобна храна е престъпление. Разбрахме, че катъкът е най-известното ястие в заведението. Той пък се оказа пошла смес от изцедено кисело мляко и парчета сирене. Ракията от друга страна, се налива в неопределено количество от сервитьора, който сипва на око не повече от 30 гр. в чаша, за които няма да платите по-малко от 5 лв.

Неприятно впечатление ни направи и наличието на улични котки в откритата част на заведението, които най-нагло се разхождат и покрай клиентите. По всичко личи, че е крайно време органите на ХЕИ да вземат мерки и да поверят храната и хигиената на това място.