места

ДА! Спагети къмпани с тигани и в банята

1

Петъчната вечер зарадва феновете на добрите ресторанти в София с още едно откриване. Официалната премиера на Спагети къмпани на мястото на приятен бар на бул. Витоша, веднага след естакадата над бул. България (точният номер е 150 и се помни лесно) събра на просеко и други хубави работи ценители. Докато мнозина оценяваха труда на оригиналния неаполитански майстор – готвач, който размахваше тигани над една от печките за шоукукинг, някои се впечатлиха от други едни тигани. Мивките в банята на заведението са точно в тази форма и са истинска атракция.

Ако първият етаж на ресторанта е уютен, вторият, който е запазил интимността като на модерен хол в апартамент от предишното заведение, което се разполагаше на същото място, е нашият фаворит с огромните си витрини към булеварда – цяла стъклена стена. Там домакините предлагат и организирането на частни партита за двадесетина до тридесет души.

Да му мисли Голдън Неро, което досега беше без конкуренция в тази отсечка на най-лъскавата софийска улица, водеща към Южния парк!