места

ДА! Red Apple kitchen bar: Здравословното като стил

1

Последният писък на модата сред софийските заведения е Red Apple kitchen bar, намиращ се в едноименния комплекс Red Apple на известния архитект Петър Братков. Барът Червената ябълка е преди всичко стил. Като започнем от интериора, дизайнерските чаши и чилаут музиката, любезното обслужване и стигнем, разбира се, до менюто. Кафето, винаги превъзходно приготвено, се сервира с 5 вида захар, билков мед и домашни сладка.


Ястията са от био продукти, а менюто всеки ден е различно и най-вече здравословно. Барът предлага богата селекция от вина. Що се отнася до десертите, трудно ни е да Ви препоръчаме нещо – каквото и да изберете, няма да сбъркате.


Относно напитките – нашият избор са различните видове смути, особено актуални в последно време. Те могат да бъдат поръчани и с различни добавки като мед, ленено семе, обезмаслена извара и авокадо.


Red Apple kitchen bar се намира на ъгъла на бул. П. Ю. Тодоров и ул. Бяла черква, до централния вход на Южния парк. Барът на популярния бизнесмен Петър Лашов бе открит миналата година и бързо набра популярност сред хайлайф средите.