места

НЕ! EAT.IT Italian Food Corner в Парадайз: Много шум за нищо

1

Както са казали хората, като не стане от първия път, сигурно ще стане от втория. Да, но това явно не важи за прехваления италиански ресторант в мол Парадайз на бул. Черни връх. Само две посещения стигат, за да разберем, че трето няма да има.

Намръщен персонал, абсолютно неквалифициран за претенциите на един нов италиански ресторант. Ако случайно поискате да смените нещо от поръчката си, преди още да са ви я донесли, рискувате да си навлечете гнева на келнерите, които да ви изгледат намръщено, явно забравили златното правило, че клиентът винаги има право.

Менюто в ресторанта е богато, но същото не важи за порциите, нито за вкусовите качества. Рибата се сервира с хляб, нещо, което искрено ни изуми. Може би, за да компенсира хлябът малката порция, която иначе боде окото с не по-малко от 20 лв. в менюто.

Минус пишем и за интериора.Белите квадратни покривки ни напомнят за училищен стол, а липсата на тоалетна в ресторанта, сигурно не би трябвало да ни прави впечатление...И, за да не бъдем съвсем негативни, можем да похвалим винения бар, както и просторната тераса с гледка към Витоша.