места

ДА! Green Line на 1 година с Орешарски и още нещо

1

Зеленото е символ на здравословен начин на живот и именно по тази причина бившият заместник-министър на регионалното развитие и ексдепутат Петя Раева – бизнесдама на годината, реши да кръсти своя ресторант Зелена линия. И да отпразнува със Зелено парти неговия първия рожден ден.
Премиерът с най-хранително име в новата ни история – Орешарски, беше сред първите гости на соарето и събираше залози за представянето си като кандидат-президент на ДПС. Самата Раева е от тази партия и сред присъстващите имаше и други нейни кадри.

Много внимание заслужи появяващата се за първи път след семейно-любовните криминални драми, които се разразиха около нея Мис България’99 Елена Ангелова. Тя дойде със съпруга си Николай и със сина им, който „му е одрал кожата”, както  се казва. Ники Кънчев не опита от здравословното коктейлно меню, понеже напрежението във ВИП Брадър му е достатъчно натоварване. Само джаз и малко руски напеви изпълни Есил Дюран като достойна възпитаница на Музикалната академия, въпреки че иначе е известна с песни в ориенталски ритъм.