места

НЕ! WAKE UP : Пазете си портфейла

1

Със сигурност едно от най-обсъжданите места, за които се чуват все повече и повече неприятни истории напоследък, е заведението WAKE UP в подлеза на НДК. Парадоксално е, че подобна дупка се намира именно до Национлания дворец на културата, коментират столичани. Така нареченият бар има странно работно време - отваря в 4,00 сутринта и затваря в 11,00 през деня.

Младежи с размътени погледи, изпаднали футболни фенове и други представители на рисковия контингент са обичайните клиенти на заведението. Фалшив алкохол, пълен мрак, нулева хигиена и ужасяващ интериор ви посрещат в този "клуб".

Читатели на 19' ни сигнализираха за неединични случаи на обири на подпийналите клиенти, които след обиколки на други столични заведения със съмнителна слава, довършвават веселбата именно тук.
 
Обичайна гледка там са младежи със слънчеви очила, поклащащи се на фона на техно музика. Защо ли са със слънчеви очила в 4 часа сутринта в полутъмен бар? Оставяме отговорите на Вас.

Надяваме се органите на реда да проверят потресаващите разкази на очевидци, напомнящи американски хорър-филм. Дали те са само слух или това е поредната доза реалност, която не рядко срещаме, макар и не толкова фрапантно, и по други места на нощна София?