места

И ДА, И НЕ! THE VIEW – ХУБАВА ГЛЕДКА, ЛОШО ОБСЛУЖВАНЕ, НИКАКЪВ ДИЗАЙН

1
И ДА, И НЕ! THE VIEW – ХУБАВА ГЛЕДКА, ЛОШО ОБСЛУЖВАНЕ, НИКАКЪВ ДИЗАЙН

И ДА, И НЕ! THE VIEW – ХУБАВА ГЛЕДКА, ЛОШО ОБСЛУЖВАНЕ, НИКАКЪВ ДИЗАЙН

Втората най-хубава гледка в София, след тази от панорамата на хотел Сенс на жълтите павета, се открива от върха на небостъргача зад НДК – там се намира най-модното в момента заведение The View. Като стана дума за сравнение със Сенс, две много важни черни точки на новото място, за разлика от по-старото намерихме веднага. Първата е дизайнът – в The View той е липсващ или хайде – твърде елементарен и неубедителен, комбиниран с миризмата на хотел в Слънчев бряг. Иначе казано евтинее. Нищо общо с европейския шик на Сенс. Втората черна точка е обслужването. Има една симпатична келнерка, но останалата част от персонала:
1.    Не поздравява
2.    Не познава менюто
3.    Бави невероятно много дори най-важното за нея: сметката
Не можахме да си обясним защо ни се правеха на сърдити тези хора, защо им беше да демонстрират нещо като хора, на които сме им изяли супата. Не сме го правили. После да не се чудят, че същественият процент от посетителите им са млади меРИНДЖЕИ и неориентирани златотърсачки, които само си мечтаят да бъдат като НиЛо и Гери – Никол, но никога няма да го докарат дори на това ниво.
Никакъв стил не личи и в менюто, където при терасата и гледката чудесно място биха намерили коктейли вместо карначета например. Но такова е положението на нещата, че The View попада в нашата листа с неутралното мнение: и да, и не