ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Мутрите от Околовръстното нападнали Бирмата и Сашо Майонезата

отпечатай новината

02.03.2016 15:14 | Видян 3376 пъти

Мутрите от Околовръстното нападнали Бирмата и Сашо Майонезата

Охранителите на мафиотския бос Златко Баретата, които премазаха от бой лекоатлета Васко Наумов и половинката му след свада на Околовръстното шосе, не за първи път вилнеят с палки и бухалки на обществени места, като досега винаги са се разминавали безнаказано.

Само 20 дни преди да демонстрират мутренска агресия на пътя, двама от гавазите на Златомир Иванов – боксьорите Христо Христов и Георги Близнаков, са били главни действащи лица в свирепо гангстерско меле в заведението „Марионет“ към хотел „Маринела“ (бел. авт. – бившия „Кемпински“). Тогава възникна сблъсък между големия син на Златко Баретата – Алекс и Георги Станоев – Малката Бирма, в който дейно се включиха и охранителите им.

Въпреки че гардовете на Малката Бирма били с числено превъзходство – четирима, двамата биячи от Околовръстното надделели в боя именно защото извадили металните палки. Историята бе разказана в седмичника „Уикенд“ преди 2 седмици, но въпреки това полицията не направи проверка.

„Боят беше жесток, ля се много кръв. След мелето двама от бодигардовете на Малката Бирма бяха настанени в болница – единият в „Пирогов“, а другият във ВМА с пукнати глави и тежки охлузни рани по телата. Дойдоха ченгета от 4-то РПУ, но собственикът на заведението Мартин Нестеров – Мартинелито отказа да предостави записи от видеокамерите.

Излъга, че фирмата му била регистрирана във Варна и че там се помещавал софтуерът, където се пазели записите. Ако сега се направи проверка и се изземат записите от камерите, ще се види, че същите мутри не за първи път вилнеят безнаказано“, разказва очевидец на кървавата мутренска свада. Според източник на „Всеки ден“ от ъндърграунда боксьорите Христов и Близнаков и до ден-днешен действат като ударна бригада на Златко Баретата и ползват за различни мокри поръчки него и свитата му.

Преди 3-4 месеца същите гавази нападнали милионера Сашо Майонезата и охранителя му в заведение в центъра на София. Сашо Майонезата се отървал без поражения, но бодигардът му, който е бивш командос, бил буквално натрошен с палки пред десетки сащисани очевидци. Причината за наказателната акция била, че ексцентричният милионер си позволил да флиртува с момиче, което имало отношения със сина на Златко Баретата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !