Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Билалов проговори за "Стани богат"

отпечатай новината

28.09.2022 14:56 | Видян 1545 пъти

Билалов проговори за

Все по-упорити са слуховете, че Михаил Билалов е аут от "Стани богат" и в момента му се търси заместник. Версиите за отстраняването му са много, но той досега не беше коментирал тези твърдения. Изненадващо, обаче, се появи в друго шоу и зае мястото на водещия. 

Вчера Билалов се появи в "Шоуто на Цитиридис" и най-после реши да задоволи любопитството на феновете на "Стани богат" и да каже цялата истината. Изненадващо той зае мястото на водещия, оставяйки го да седи на диванчето за гости. 

„Въобще няма да споря“, примири се Цитиридис, но Билалов бързо реши ситуацията с думите „Извинявам се, бях на работа в друго предаване“. Шегите на двамата водещи в bTV продължиха в същия дух.

Николаос върна жеста на Билалов като му благодари, че в последно време го е изместил от публикациите в медиите. „Ще бъдем на смени – ти първа, аз втора“ отвърна му Билалов и допълни, че не желае да коментира, а да се концентрира върху започващите днес поредица от снимки на предаването Стани богат.

С тези думи той опроверга твърденията, че е напуснал или пък изгонен от хитовото шоу, в което се раздават големи пари срещу правилни отговори.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !