Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Траволта избяга от карантината с частния си самолет

отпечатай новината

21.05.2020 17:14 | Видян 1539 пъти

Траволта избяга от карантината с частния си самолет

Това, че хората в САЩ се намират в състояние на социална изолация не спря Джон Траволта да излезе и да се поразходи с... частния си самолет. Актьорът, който взима лиценз за пилот на 22-годишна възраст, публикува видео в социалните мрежи от кабината на един от самолетите си.

„Винаги е невероятно да се върна тук!“, пише Траволта под клипа, в който показва красивата гледка пред себе си. Изглежда, че времето е прекрасно и подходящо за летене и актьорът напълно се възползва от това. Той е притежател на няколко самолета, включително и Боинг 707-138, който държи в дома си във Флорида.

Съпругата му, Кели Престън, споделя пред вестник „Telegraph“, че обожава да се вози при него. „С Джон пътуваме постоянно. Той има лиценз от почти 30 години“, казва тя пред изданието. Допълва, че пред къщата си във Флорида имат няколко самолета, които са паркирани отпред на собствена писта. Траволта е пилотирал до Русия, Южна Африка, Австралия, Таити, Великобритания и Близкия Изток.

През 2019 година актьорът публикува снимка на 8-годишния си син в пилотската кабина. „Синът ми Бен заема мястото ми“, написа звездата. Траволта се превърна и в посланик на една от австралийските авиокомпании. Тогава той получи още един самолет като подарък.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !