шопинг

Вести old

Риана показа новата колекция на своята марка

Риана показа новата колекция на своята марка

Факт е второто годишно ревю на Savage X Fenty - Риана показа новата, Есен 2020 колекция на своята марка бельо. . Шоуто се стриймва от Лос Анджелис, Калифорния и е разделено на четири части: Скъпо Дневниче, колекцията The Savage Not Sorry, мъжкото представяне на марката и Райската градина.

Шоуто е единственo по рода си с музикалните изпълнения и вълнуващи хореографии, но този път имаше и аспект, който силно потресе зрителите. Песента Doom, използвана в шоуто, на музикалния продуцент Coucou Chloe, използва хадис, свещен ислямски текст. След порой от критики в социалните медии, Coucou Chloe публикува изявление в Twitter в понеделник, като се извини за използването на арабския елемент и обяви, че песента ще бъде премахната от всички стрийминг платформи.

Риана също се извини със стори от личния си Instagram акаунт: “Бих искала да благодаря на мюсюлманската общност за това, че ни посочи огромното недоразумение, с което неволно я засегнахме в шоуто Savage X Fenty“, написа Риана. „Бих искала да се извиня за тази реална, но неволна грешка.

Разбираме, че сме наранили много от нашите братя и сестри мюсюлмани и аз съм невероятно обезсърчена от това. Не се обръщам с неуважение към Бог или която и да е религия, затова използването на песента в нашия проект беше напълно безотговорно! Продължавайки напред, ще се погрижим никога повече да не се случва подобно нещо.“. Въпреки конфликта, шоуто е наистина вълнуващо и поражда възхищение, пишат модни сайт ViewSofia.

То включва изпълненията на Травис Скот, Bad Bunny, Miguel и Rosalía. Бела Хадид, Кара Делевинг, Нормани и Палома Елсесер се завръщат, за да минат по подиума заедно с новодошлите Лизо, Деми Мур, Уилоу Смит, Ерика Джейн и Парис Хилтън.

Няма коментари към този материал !