шопинг

Вести old

Джей Ло рекламира собствените си обувки

Джей Ло рекламира собствените си обувки

Дженифър Лопес позира в рекламната кампания на новата серия обувки, чиито дизайнер е самата тя - продължение на сътрудничеството й с марката DSW. В новата рекламна кампания, Джей Ло е стилизирана подобаващо така,че да изпъкнат именно атрактивните нови чифтове.

Правят впечатление подчертано високите токове, секси внушението, разнообразието (в колекцията има и кецове, все пак сме в пандемия, но те не са част от визиите в рекламната кампания). Налице от това, което виждаме и което бе анонсирано, са доста цвят, още повече детайли и като цяло - директното послание - ако искате да сте като мен, тези чифтове ви трябват, пише модния сайт ViewSofia.

Тези дни пък френският луксозен бранд Louis Vuitton пусна за празниците пантофи от норка на цена от 1580 британски лири. Търговската марка на пухкавите артикули е Dreamy, като те са изготвени от естествена кожа.
Серията носи характреното лого Монограм на марката и е решена в бели, нежно-розови, сиви и светлокафяви разцветки. Всеки чифт от луксозните пантофи се предлага във велурена торбичка, което ги прави много удобни при пътуване.

За предстоящите празници фирмата предлага също балтон за 4,700 паунда, шал за 4000, бейзболна шапка за 640 и малко портмоне за монети за 505.



Няма коментари към този материал !