шопинг

Вести old

Легендарната Сузи Менкес напуска Vogue

Легендарната Сузи Менкес напуска Vogue


Един от най-популярните и колоритни модни критици Сузи Менкес обяви, че напуска Vogue International след шест цветни години на работа в изданието в Инстаграм пост късно снощи. Официално Менкес ще освободи поста си през октомври, след като приключи работа по ревютата от новия сезон Есен/Зима 2021.

Ето как се сбогува Сузи: "След шест години в Condé Nast, предстои да освободя позицията си през октомври, след като приключа ангажиментите си около предстоящите ревюта през септември - независимо дали ще се проведат физически или виртуално. Обичам да казвам, че промяната е есенцията на модата. Колко вярно само!

След кариера в Herald Tribune и New York Times, се присъединих към семейството на Condé Nast през 2014 г. със скок в дигиталния свят. Работейки в Vogue, съм щастливка, че имах възможността да проследя еволюцията и развитието на модната индустрия - от репортерската работа, през общуването ми с вас тук, в Инстаграм, до организирането и управлението на едни от най-добрите модни конференции и събития.

Наслаждавала съм се на всеки един момент от работата ми като Редактор, Vogue International, и се гордея с всичко, което постигнах в тази компания. Благодарна съм на цялата индустрия и всички професионалисти, с които съм работила през годините, разбира се, и целият невероятен екип на Condé Nast. Особено на Айдриън Тинг и Наташа Коуан, които са неотлъчно до мен в последните десет години. Благодарна съм още на всичките си последователи в Инстаграм и на всички, които слушат подкаста ми. Настоящата ситуация ми даде - на всички ни всъщност - възможност да спра и да преосмисля.

Ето защо взех решение, че в живота ми е дошло време за ново приключение, което очаквам с нетърпение. Ще продължа да пиша, записвам и събирам индустрията - следете ме тук и на SuzyMenkes.com за всяка следваща стъпка, която предприемам! Възможно е да издам книга или две от 30-те си невероятни години в тази индустрия...” Сузи Менкес е един от най-забележителните професионалисти в модната индустрия - с чудат стил, неподражаем изказ и 100-процентова автентичност.


Няма коментари към този материал !