шопинг

Вести old

Cardi B с първа кампания за Баленсиага

Cardi B с първа кампания за Баленсиага

Само няколко седмици след като Карди Би пуска новата си хитова песен WAP с Megan Thee Stallion, която стана извънреден тренд в социалните медии, рап сензацията публикува пост в профила си в Twitter и сподели голямата новината, че е лицето на последната рекламна кампания на Balenciaga за Fall/Winter 2020.

Заснета от екипа си в дома й в Лос Анджелис, снимките показват Карди, облечена в черен хибрид на роклята от колекцията на творческия директор Demna Gvasalia от Fall/Winter 2020 година. Карди лежи върху изкуствена трева и е заобиколена от пързалка и детски играчки, както и чанта Neo Classic на Balenciaga в бяло.

Всъщност, тази кампания е наистина много специална и вълнуваща поради факта, че Balenciaga за първи път правят нещо подобно. Карди е първата известна културна личност, която да рекламира бранда и то на огромен билборд в Пари, пише модния сайт ViewSofia.

В Instagram рапърката споделя снимка на гигантски билборд с новата кампания, който се намира отстрани на Лувъра в Париж. Под публикацията си пише, че си спомня какво е усещането да се види на билборд на Таймс Скуеър за първи път, но „ПАРИЖ! Иска ми се да бях там, за да го видя лично.“


Няма коментари към този материал !