шопинг

Вести old

Джейн Фонда стана част от кампания на Gucci

Джейн Фонда стана част от кампания на Gucci

Джейн Фонда отдавна се проявява като страстен екоактивист. През 2019 г. тя бе част от климатичните протести във Вашингтон, които й костваха дори арест. Неотдавна Фонда заяви, че в името на борбата с изменението на климата, тя никога повече няма да обмени гардероба си и ще живее до края на дните си с дрехите, с които вече разполага.

Сега италианската модна марка Gucci реши, че актрисата е подходящ пример за тяхната екокампания. Модната къща представя колекцията си Off the Grid, направена само от рециклирани материали – включително и особен вид найлон, изработен от пластмасови отломки от океана.

82-годишната актриса с радост позира в дрехите на Gucci за кампанията. Друг важен фактор за колекцията е, че дрехите са унисекс:„Всичко това е резултат от усилена работа в екип. В основата на цялата кампания е да се създаде диалог между хората, които създават нещо ново. Във видеото виждате как се строи къща от естествени материали, в средата на развития, технологичен град.

С това искахме да покажем, че природата съществува и там, където най-много ни се струва, че вече липсва. Тя е навсякъде“, разказва Алесандро Микеле, креативен директор на Gucci.



Няма коментари към този материал !