красота

Вести old

slava.bg : Селена Гомес пуска своя козметика

Селена Гомес пуска своя козметика

Селена Гомес анонсира пускането на собствена линия козметика, която светът ще консумира под името Rare Beauty. Напоследък това направиха редица звезди като Лейди ГагаВиктория Бекъмвнучката на Ести Лаудер и още други знаменитости. "Няма да приличаме на останалите.

Целта ни е да се чувстваме добре такива, каквито сме в най-естествения си вид", – поясни Селена Гомес мисията на бранда си. "Престанах да се опитвам да съм идеална. Искам просто да бъда себе си.", споделя Селена за мисията на бранда. Селена Гомес неслучайно нарича козметичната си линия Rare Beauty. Това е знак на уважение към нейния трети и най-важен студиен албум Rare. "Тази козметика е предназначена за наслада – нещо много важно", – споделя певицата. "Не трябва да изглеждаме като всички, трябва да сме верни на себе си и да приличаме на себе си, да се наслаждаваме на себе си."

Към момента Гомес пази в тайна какви именно продукти ще се предлагат под марката на Rare Beauty. Селена обаче намекна, че порядъкът ще е доста широк."Има много неща, които искам да споделя с вас, приятели, но ще го направим след няколко месеца", – каза певицата. Феновете на Селена предполагат, че смелото матово червено червило, с което бяха оцветени устните на момичето по време на прякото включване за анонса, ще влезе в набора продукти.

Не се посочва официалната дата на пускането на козметичната линия на звездата. "Приятели, работя над този свой нов проект от две години и мога официално да заявя, че Rare Beauty ще се предлага в магазините на Sephora в Северна Америка още това лято!", – написа Селена в своя Instagram акаунт, докато споделяше първите тийзъри на бранда. "Имам още неща, които да ви кажа, и откровено повече не мога да чакам, точно както и светът на красотата."

 

 

Няма коментари към този материал !