красота

Вести old

slava.bg : Smartbeauty ни учи на красота и стил

Smartbeauty ни учи на красота и стил

Във века на естетиката, когато да си красив е въпрос на чест, а да си млад на достойнство, онлайн медиата Smart Beauty ще се движи по тънката граница на подкрепата и отхвърлянето. В тази игра на любов и омраза, издигаща в култ гладките лица и стегнати тела, от новата интернет платформа ще се опитат да подходят умно и да предложат златната среда. Бюти порталът http://www.smartbeauty.bg/ вече информира посетителите на уеб пространството за всичко от сферата на красотата, стила, здравето и здравословния начин на живот.

В него ще откриете отделни рубрики за значими и трайни теми свързани със красотата и стила, продукти, места и световни трендове. Новото кътче от виртуалното пространство ще съдържа и богата справочна информация за най-добрите в цяла България клиники, салони за красота и специалисти в грижата за красотата и здравето. От сайта ще научавате за най-новите продукти на родни и световни брандове, актуални новини от света на красотата, кои са най-добрите процедури, терапии, манипулации, услугите достъпни за българския пазар, както и кой ги предлага и къде. Всичко, от което се нуждаете, за да сте информирани и винаги в крак с тенденциите.

Най-добрите и реномирани специалисти в областта на дерматологията, пластичната хирургия, дентисти, офталмолози, гинеколози, козметици, коафьори и представители на козметични брандове и компании ще информират и съветват читателите на Smartbeauty.bg, а освен това ще им предложат най-добрите решения за техните проблеми. Новият портал e разработка и създаден по идея на две прекрасни дами, Елисавета Славкова и Ралица Радева. 

Съвместната им дейност стартира още през 2007 г., като част от екипа на списанията AMICA, Bravacasa и LÉuropeo. Богатият им опит в сферата на медийния пазар и комуникациите са придобити чрез дългогодишната им работата в медийния бранш. Вярват, че да познаваш детайлно българския пазар и медийната сцена е ключът към това да отговориш на нуждите и очакванията на клиентите си.

Те са съвременни, модерни, работещи, пътуващи и обичащи жени, които искат да бъдат красиви и не се срамуват да го кажат на глас. „Не се страхуваме да остаряваме, но искаме да го правим красиво и умно. Не трябва да спираме времето, а да вземем само най-доброто от него. Именно затова се надяваме всяка една от читателките да намери своя личен оазис на красота и вдъхновение“, споделят създателките на новото онлайн пространство.

Няма коментари към този материал !