красота

Вести old

slava.bg : Наоми предпочита вана с оцет и соли

Наоми предпочита вана с оцет и соли

Супермоделът Наоми Кембъл се отдава на релакс във ваната, за да преодолее стреса. 49-годишната звезда призна, че кисне по 30 минути на ден във ваната, където залага на кашерна сол, епсом соли и оцет. В друга традиция за нея се е превърнало и ежедневното пиене на сок от целина.

Останалото си свободно време Кембъл запълва с четене, слушане на музика и танци. „Старая се да търся позитивите.

Правя всички тези неща, за да се насладя на дома си, което рядко ми се отдава“, споделя звездата, като добавя, че обикновено прекарва по едва 4 дни на месец в жилището си в Ню Йорк. Сега, когато светът е поставен в социална изолация, супермоделът не напуска къщата си, но продължава да поддържа добра форма. Компания ще ѝ прави треньорът ѝ Джо Холдър, с когото ще предават на живо тренировките си в Инстаграм.

Холдър има стриктна програма, която е изготвил специално за звездния си клиент. Той започва сесиите си с 10-минутен масаж с фоумролер, след което е време за кардио. За целта ще ви трябва въже, на което ще скачате 10 минути. Разбира се, тренировките за мускули също не са изключение и Кембъл преминава през различни упражнения, включващи тежести.  В следващите няколко дни звездата и Холдър ще показват различни тренировки, с които ще помогнат на хората да бъдат активни дори и по време на изолация.

Няма коментари към този материал !