красота

Вести old

slava.bg : Армани и Ферагамо представиха колекции с филми и тв шоу

Армани и Ферагамо представиха колекции с филми и тв шоу

Всяка от модните къщи в Милано трябва да вземе трудното решение как да достигне до публиката този сезон заради ограниченията, наложени заради пандемията от новия коронавирус. Италианската модна столица, която е един от четирите водещи модни центъра в света, се потруди много, за да организира близка до познатите досега модни седмици, с 23 живи спектакъла, след модната седмица в Ню Йорк, която протече почти изцяло виртуално и Лондон, където дизайнерите се срещаха само с малки групи журналисти.

Париж ще е следващата сцена, на която ще се изпробва шоу на живо."Трябва да започнем оттам, че случващото се сега не може да се сравнява с миналото. Започваме от сега, правим най-доброто в настоящата ситуация. Важно е да дадем думата на брандовете. И преди всичко - да го направим в условия на безопасност", каза президентът на италианския моден съвет Карло Капаса. 45 години след основаването на модната си група, Джорджo Армани създаде и нов начин да покаже новата си колекция - в събота той го стори с тв шоу в праймтайма. Шоуто бе един от гвоздеите в програмата на седмицата на модата в Милано.

Дизайнерът Армани, на 86 г., наричан с любов "Крал Джорджо" в родната си Италия, показа колекцията си пролет/лято 2021 г. за мъже и жени "Вечни размисли" в меки, пастелни тонове, флорани принтове и бродерии.Шоуто, предшествано от 45-минутен късометражен документален филм за кариерата на Армани с водещ самия дизайнер, бе излъчено в праймтайма на един от водещите ефирни тв канали в Италия "La7" и целта бе да достигне до широка аудитория.

Макар да липсваше първия ред от публиката в залата с традиционните ВИП-личности, които да аплодират, шоуто показа запазената марка на Армани - чист, елегантен стил в костюмите с панталони, къси якета с обли яки, блузи от коприна и органза с бледосиво, бежово, светлосиньо и зелено и блестящи вечерни рокли.

Моделът, с който бе закрито шоуто, бе на вечерна рокля с изображение на черна котка върху сребристо наметало с пайети в памет на домашния любимец на дизайнера Ейнджъл, споминал се през юли. В тринадесетминутното модно шоу дизайнерът показа 60 дамски и 39 мъжки модела.


Няма коментари към този материал !