красота

Вести old

slava.bg : Селин Делион позира в златен корсет на Мюглер

Селин Делион позира в златен корсет на Мюглер

12-тия по ред албум на Селин Дион се казва Кураж. Нищо не описва по-добре и самата Селин, която показа на живота, че притежава достатъчно кураж, за да се изправя на крака и след най-тежките му удари. През 2016 г., два дни след като загуби съпруга си, Селин трябваше да преживее и смъртта на брат си.

Певицата намери утеха в това, което я води през целия й живот – музиката – и красивият й глас не секна, а продължи да създава нови албуми и да радва хората.

Дион отново впечатли своите почитатели с фотосесията към новия си албум. Тя облече златния костюм на знаменитата френска марка Thierry Mugler и позира гордо пред обектива. Костюмът е част от колекцията на Thierry Mugler от 1995 г. Той е допълнен със скъпоценни камъни и с толкова много блясък в кадрите, всякакви декори просто са излишни. Селин побърза да сподели няколко кадъра от смелата фотосесия. Именно подобни дръзки избори и желание за експериментиране в стила превърнаха Дион в модна икона.

„Ако аз се харесвам, не виждам нужда да се оправдавам. Не си правете труда да ме разпитвате. Ако не ме харесвате, не идвайте при мен, не ми правете снимки. Ако е обратното - отворена съм за разговор", заявява 52 годишната звезда. „Чувствам се невероятно комфортно в кожата си.

Не признавам подобно нещо като остаряването. За мен това е узряване, добиване на повече опит и знание. А това е красиво, затова го наричам „красота“. Не бих искала да се върна в 20-те си. Най-хубавото предстои!“, продължава Селин.

Няма коментари към този материал !