профили

Дрю Баримор

Дрю Баримор

Рождена дата: 22.02.1975
Пол: Жена

Дъщеря на актьора Джон Дрю Баримор мл. (John Drew Barrymore Jr.) и Илдико Джейд (Ildiko Jaid), внучка на актьорите Джон Баримор (John Barrymore) и (Dolores Costello).Режисьора Стивън Спилбърг е нейн кръстник.Все още не навършила една годинка и вече е снимана в реклама за храна на кучета. На четири годинки прави първият си дебют във филма на Кен Ръсел (Ken Russell) "Altered States" (1980).
На седем тя вече е звезда в един най-гледаният филм през 80` на режисьора Стивън Спилбърг "Извънземното" (1982).
Тя е най-младият гост в предаването на NBC "Шоуто събота вечер" (Saturday Night Live).Заедно с майка си Дрю Баримор посещавала нощни клубове, тя израствала в среда на алкохол и наркотици. Заради буйния си характер, на 13 години е изхвърлена от майка си.
Тогава написва автобиографията си, която я озаглавява "Малкото изгубено момиче" (Little Girl Lost).Заради репотацията на диво дете, лесно изпадащо в беди, желанието и да се снима във бъдещи филмови проекти е почти невъзможно. Но през 1990 година успява да реализира мечтите си.
Участва с главна рола в "Подпалвачката " и "Котешко око". (Имиджа на лошо момиче доказва в "Отровната Айви"(1992). Също се снима за телевизионна продукция (Malibu Road) "Пътя към Малибу"(1992).Връзката на Дрю Баримор с актьора Джереми Томас започнала докато тя е била на 19 години приключила в края на май 1994 година. Красивото тяло на Дрю обсипано с различни татоировки било показано пред Анди Уорхол в интервю за Плейбой. Също успяла да шокира водещия Дейвид Летерман по случай рожден ден на шоуто "Късно вечерта" на което разкрила гърдите си.Голямо завръщне в киното прави с роля в "Забранено за момчета" с Упи Голдбърг.
През 1996 год. се снима в "Писък" и същата година участва в мюзикъл на Уди Алън "Всеки казва "Обичам те " (Everybody Says I Love You). С Адам Сандлър се срещат за снимките на комедията "Свадбата на Певеца".Баримор която била открита от компанията Flower Films през 1994, дала началото на филмовия и договор  с участието в комедията "Целуни ме"(1999), тя продуцира и участва в хита "Ангелите на Чарли" с незабравимете актриси Люси Лу и Камерън Диас.
През лятото на 2000 година Дрю Баримор се омъжва за ексцентричния Том Грийн, който е водещ на нощно предаване по MTV. Той също се появява за малко в "Ангелите на Чарли". След шест месеца (през декември 2001 г) Грийн подал молба за развод.

отпечатай новината

Новини

Дрю Баримор: Никога повече няма да се омъжа!

Актрисата Дрю Баримор, която има три развода в актива си,...

Дрю Баримор крои свое токшоу

Актрисата Дрю Баримор ще стартира поредица от дигитални...

Дрю Баримор става тв водеща

Носителката на „Златен глобус“ Дрю Баримор...

Дрю Баримор купонясва с гейове

Дрю Баримор има доста интересна компания от приятели....

Дрю спря да си търси мъж в сайтовете за запознанства

Вероятно ви е трудно да си представите, че жена като Дрю...

Дрю Баримор за екстремните си състояния

Дрю Баримор признава пред списание InStyle, че е много...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !