Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

7-годишната дъщеря на Дрю Баримор я снима за корицата на списание

отпечатай новината

22.04.2020 09:09 | Видян 1581 пъти

7-годишната дъщеря на Дрю Баримор я снима за корицата на списание

Една фотосесия без изкуствено осветление, без професионален фотоапарат, но с много истински усмивки.

За фотосесията си за корицата на списание “The Sunday Times Style” бе планирано Дрю Баримор да бъде снимана в Ню Йорк от професионален фотограф, както принципно всеки би очаквал да се случи на подобно събитие.

Но когато пандемията принуди всички ни да спазваме дистанция един от друг, актрисата решила да ангажира не професионалист, а седемгодишната си дъщеря Олив.

Тя обича да снима и веднага се съгласила на предложението на майка си. И така с помощта на обикновена камера Polaroid, няколко чифта тоалети и слънчевото озаряване на плажа се е получила една много стилна и истинска фотосесия.

Баримор признава, че кадрите са станали едни от най-любимите й досега и се радва, че се е възползвала от ситуацията по този начин. Ние пък трябва да признаем, че Олив има скрит талант и светло бъдеще като фотограф, ако реши да се насочи към тази посока.

Олив е по-голямата дъщеря на Дрю и бившия й съпруг Джил Копелман, с когото тя се раздели през 2016 година. Другата им дъщеря е на 5 години и се казва Франки.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !