Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Искам мама мъртва: Дрю Баримор

отпечатай новината

07.06.2023 09:42 | Видян 493 пъти

Искам мама мъртва: Дрю Баримор

Дрю Баримор признава, че би искала майка ѝ да си е "отишла", докато разказва подробно за бурното си детство и борбата си да "порасне", докато майка ѝ все още е "на тази планета".

48-годишната актриса е разказвала открито в миналото как майка ѝ Джейд я е "експлоатирала" и я е водила на холивудски партита и в нощни клубове, когато е била малка, като веднъж разкри, че е пила първото си питие, когато е била само на 9 години, и че е употребявала кокаин, когато е била на 12.

Сега, по време на разговор със списание "Ню Йорк", звездата от "Ангелите на Чарли" заяви, че "няма търпение" майка ѝ "да си отиде", като призна, че завижда на приятелите си, които са загубили родителите си.


 

Всичките им майки си отидоха, а моята не. Аз нямам този лукс. Но не мога да чакам", казва тя пред изданието - въпреки че по-късно се опитва да изясни цитатите си във видеоклип, публикуван в Инстаграм, в който настоява, че е имала предвид, че "не може да чака" времето, когато ще може да "разбере една много трудна, болезнена връзка".


 


 

Източник:dailymail.co.uk

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !