шопинг

Вести old

Джиди и Бела дефилират с мама Хадид

Джиди и Бела дефилират с мама Хадид

Последната колекция на Върджил Абло за Off-White беше All About The Hadids - по подиума се разходи не само звездното сестринско дуо, но и майка им Йоланда, съобщава ViewSofia.

Бившата госпожа Хадид е модел на Sports Illustrated (колежка на Кристи Бринкли), "Истинска съпруга" от Бевърли Хилс и майка на любимите брат и сестри на модната индустрия. За Off-White Йоланда Хадид пое щафетата от малката си дъщеря - Бела - и я предаде на по-голямата Джиджи. По нищо неотстъпващата им майка се завърна на модния подиум след 15-годишна преуспешна моделска кариера, датирана от 80-те, когато е избрана от агенция Ford Models.

В искрящо бял блейзер с черен графити-подобен принт, прав черен панталон, котешки очила, 25 години след пенсионирането си, риалити звездата се вписа напълно в едно от най-обсъжданите ревюта в Париж. Въпреки близкото приятелство на мама-мениджър и Креативния двигател на Къщата Върджил Абло, появата на Йоланда беше колкото неочаквана, толкова и иконична.

За Есен/Зима 2020 Върджил развива теми, близки до произхода му като артист, както и доразвива линията на дълбоките цепки и кръгообрази разрези от предходния сезон с допълнителен фокус върху асиметрията. Впечатляващият сет за малко да засенчи появата на Йоланда - "врязаните" в пода коли се превърнаха в Инстаграм акцента на Парижката модна седмица.

Няма коментари към този материал !