шопинг

Вести old

Valentino с фотосесия в Palazzo Mignanelli

Valentino с фотосесия в Palazzo Mignanelli

Работата на Пиерпаоло Пичоли може да се сравни с танц между историята и съвременността, между миналото и настоящето, които постигат съвършена хармония.  Като креативен директор на модна къща Valentino – бранд с действително толкова много история зад гърба си – дизайнерът не спира въображението си и постига впечатляващи резултати.

За Pre-Fall 2020 колекцията на Valentino Пиерпаоло иска да ни предложи нещо ново, но и отново да покаже благоговението си към миналото: „Исках да създам колекция, отразяваща съвременния гардероб. Имаме вечерната визия, коктейлната визия, ежедневния тоалет – но всички те са смесени, наслагани едни върху други, за да отразят начина, по който жените се обличат днес. Размити са границите между деня и нощта.

Но исках и да запазя вече съществуващите ценности в модата, поставяйки ги в модерен контекст, в контекста на реалния живот, който кипи около нас“, сподели Пичоли. Фотосесията на колекцията бе заснета в живописния Palazzo Mignanelli в Рим, където това благозвучие между настоящето и миналото бяха запечатани в красиви кадри.

„Да почиташ миналото означава да го наблюдаваш от определена дистанция. Но никога не трябва да забравяме, че по един или друг начин то е част от настоящето. Затова трябва да го направите ваше, превърнете миналото в сила“, апелира Пиерпаоло.

Няма коментари към този материал !