шопинг

Вести

Коя звезда с коя марка беше в Кан?

Коя звезда с коя марка беше в Кан?

Кейт Бланшет изневери на Армани и облече Луи Вюитон на червения килим в Кан, като лансира и водещата тенденция да се носят багрите на благородни метали, решавайки имиджа си в златно. Същия бранд като главните актриси на българския режисьор Константин Божанов от филма му The Shameless и като носителката на тазгодишния Оскар Ема Стоун. Това е отмъщението за партньорството на Керинг - конкурентната на ЛВМХ група с феста.

Наложи се самата съпруга на собственика Пино да се появи със Сен Лоран, за да защити честта на Керинг.
Сензация обаче поднесе Селена Гомес, която се появи из Кан с Манго, позирайки пред дамския магазин на марката на по-непрестижната от Кроазет улица Антиб.

На другия полюс е най-високата модна къща Шанел, която замени Сен Лоран в гардероба на Катрин Деньов и облича великата актриса и за червения килим, и във филма за бащата на дъщеря й Марчело мой.

Имаше и звезди, които смесваха марки. Облечена в Армани Приве на червения килим, Деми Мур през деня и на пресконференции идваше в Долче и Габана. Марката, която избра за премиерната си прожекция в Гранд  театър Люмиер нашата Мария Бакалова.

Докато повечето мъже предпочетоха Армани за своите вечерни смокинги, начело с Ричард Гиър, чиято първа звездна роля Американски жиголо направи едновременно световноизвестни и него, и италианския дизайнер, по партита Никълъс Кейдж изкара единствената си вечер в Кан в Дзеня.

Борис Ангелов,
Спецпратеник на 19, Кан

Няма коментари към този материал !