профили

Елена Петрова

Елена Петрова

Пол: Жена

Когато Джина Лолобриджида я вижда в Козият рог 2, я сравнява с Ингрид Бергман в За кого бие камбаната. Тогава Елена Петрова е само на 17 години. В Москва актрисата получава престижна награда за главна женска роля в надпревара с доста сериозни имена. Открита е на импровиизран експериментален клас в училище. Режисьорът Илиан Симеонов я харесва за филма Граница. Оттам за Елена се отваря ново измерение и тя категорично осъзнава, че не е призвана да бъде художничка, в което първоначално вярва.
Зодиакалният й знак е Скорпион, а неговата характеристика включва способността за регенериране на силите. След края на всеки филм вместо умора актрисата усеща прилив на огромна енергия.
Петрова е щастливо омъжена за гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас, който по повод сватбата щедро я дарява с два апартамента.
Съдбата на красавицата напомня историята на Пепеляшка. Преди любовта да я споходи, тя живее с майка си и с двамата си по-малки братя, за които се грижи самоотвержено. Временно е оставена в интернат с единия си брат поради нвъзможността на майка им да се справи фнансово със сложната ситуация.
Елена пресича пътя си с този на Фотилас през 2000 година, когато е поканена на откриването на магазин. Заради него се прощава с 20 кила от теглото си. Любовта между тях пламва спонтанно и неудържимо, макар че не пристъпват към действие от първия момент. 9 месеца след първата им среща Фотилас кани любимата си на среща, но тя отказва. Бизнесменът успява да стигне до нея едва година по-късно. Резултатът е две близначета – момче и момиче - и грандиозна сватба.

 

отпечатай новината

Новини

Елена Петрова за преживяното на 11 септември в Ню Йорк

На 11 септември 2001 г. младата актриса Елена Петрова...

Елена Петрова: В дилема съм дали да напусна киното и театъра

Дали да се откаже от киното и театъра е хамлетовското...

Близнаците на Елена Петрова я разплакаха за ЧРД

14-годишните близнаци на актрисата Елена Петрова, й...

Елена Петрова става режисьор

Актрисата Елена Петрова ще мине от другия край на...

Елена Петрова все няма висше образование

Без висше образование е Елена Петрова. Звездата от...

Луиза Григорова: Не знаех дали мъжът ми ще остави Елена Петрова

Луиза Григорова направи неочаквано признание. Актрисата...

Елена Петрова не изчезва, тук си е!

Да са спокойни хората, които се бяха притеснили от...

Няма коментари към този профил !