профили

Елена Петрова

Елена Петрова

Пол: Жена

Когато Джина Лолобриджида я вижда в Козият рог 2, я сравнява с Ингрид Бергман в За кого бие камбаната. Тогава Елена Петрова е само на 17 години. В Москва актрисата получава престижна награда за главна женска роля в надпревара с доста сериозни имена. Открита е на импровиизран експериментален клас в училище. Режисьорът Илиан Симеонов я харесва за филма Граница. Оттам за Елена се отваря ново измерение и тя категорично осъзнава, че не е призвана да бъде художничка, в което първоначално вярва.
Зодиакалният й знак е Скорпион, а неговата характеристика включва способността за регенериране на силите. След края на всеки филм вместо умора актрисата усеща прилив на огромна енергия.
Петрова е щастливо омъжена за гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас, който по повод сватбата щедро я дарява с два апартамента.
Съдбата на красавицата напомня историята на Пепеляшка. Преди любовта да я споходи, тя живее с майка си и с двамата си по-малки братя, за които се грижи самоотвержено. Временно е оставена в интернат с единия си брат поради нвъзможността на майка им да се справи фнансово със сложната ситуация.
Елена пресича пътя си с този на Фотилас през 2000 година, когато е поканена на откриването на магазин. Заради него се прощава с 20 кила от теглото си. Любовта между тях пламва спонтанно и неудържимо, макар че не пристъпват към действие от първия момент. 9 месеца след първата им среща Фотилас кани любимата си на среща, но тя отказва. Бизнесменът успява да стигне до нея едва година по-късно. Резултатът е две близначета – момче и момиче - и грандиозна сватба.

 

отпечатай новината

Новини

Раждането ми бе на живот и смърт: Елена Петрова

Емоционална и докосваща изповед даде в предаването Събуди...

Елена Петрова за преживяното на 11 септември в Ню Йорк

На 11 септември 2001 г. младата актриса Елена Петрова...

Елена Петрова: В дилема съм дали да напусна киното и театъра

Дали да се откаже от киното и театъра е хамлетовското...

Близнаците на Елена Петрова я разплакаха за ЧРД

14-годишните близнаци на актрисата Елена Петрова, й...

Елена Петрова става режисьор

Актрисата Елена Петрова ще мине от другия край на...

Елена Петрова все няма висше образование

Без висше образование е Елена Петрова. Звездата от...

Няма коментари към този профил !