Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Елена Петрова става режисьор

отпечатай новината

22.10.2020 16:09 | Видян 1631 пъти

Елена Петрова става режисьор

Актрисата Елена Петрова ще мине от другия край на камерата. Къдрокосата звезда от „Стъклен дом“ ще става режисьор.

Преди години Петрова решава, че е време да има още една професия. Актрисата записва да учи „Кино и телевизионна режисура“ в Нов български университет. Високата такса не спира Елена. Тя решава да вложи част от спестяванията си в образование. Актрисата си взима всички изпити въпреки грижите за двете си деца и ангажиментите с театъра.

„Интересно ми“, е признава Петрова. „Направих няколко късометражни филмчета. Имам много опит на снимачна площадка, но чисто теоретично исках да науча повече неща и една такава диплома би ми носила много позитиви в бъдеще, ако реша да се занимавам с това“, казва още актрисата.

Мечтата на Елена е да се занимава с телевизия. Тя не иска да е режисьор в театъра. „По-скоро бих снимала за някоя телевизия. Но искам да бъде зад камерата. Или може би нещо пак в културата, но няма да е свързано с театър“, категорична е Петрова.

В месеците на изолация през ума на актрисата дори минава мисълта да cпpe да играе на сцената. В момента Петрова участва в няколко постановки. Тя ще се вихри в тях до края на сезона, а след това ще реши дали да се откаже . „Всеки иска в телевизията и в киното.

Засега няма да се появявам на малкия екран. Просто всички казват, че нямат пари да ни ангажират. Така че чакаме", казва още екранната половинка на Стефан Данаилов от „Стъклен дом“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !