Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Елена Петрова: В дилема съм дали да напусна киното и театъра

отпечатай новината

14.12.2020 14:07 | Видян 2002 пъти

Елена Петрова: В дилема съм дали да напусна киното и театъра

Дали да се откаже от киното и театъра е хамлетовското терзание на Елена Петрова през последните няколко месеца. Известната актриса си е поставила и краен срок за съдбовното решение – 31 декември 2020. Тя обаче е убедена, че ако напусне екрана и сцената, ще се превърне в човек без лице. 
Актрисата разказа по Нова и за  най-тежкия си момент, когато преди 15 години лекарите в Майчин дом се борят за три живота – за нейния и на близнаците й Александър и Изабела, които се раждат преждевременно. „Имаше всякакви усложения. Тогава с моя съпруг минахме през големи изпитания“, призна пред Мон Дьо актрисата, която отдавна е разведена с бащата на децата си. Тя не скри, че Изабела и Александър са нейният щит, но няма мъж до себе си и се чувства твърде самотна.  
"Като малка бях зверче, в следващия етап съпруга, майка, жена, а сега просто Елена. Да бъдеш Елена не е лесно, трудно се живее с мен. Много пъти се изумявам от себе си и искам да се откажа. Имам много бесове във себе си, крайни емоции - често неконтролируеми. Имам обсесивност, особено, когато обичам. Супер ревнива съм - към децата ми, приятелите ми, към семейството ми и към човека, когото обичам. Искам всичко да е за мен, но съм готова и да дам всичко", описа самата тя себе си. 
„Нечовешкото отношение един към друг, инстинкът за самоунищожение, за ентропия, за разрушение  е нашата беля, според нея. "Желанието да разрушиш всяко нещо, което е създадено. Търсим бъдещето в миналото, а това е много грешен урок. Дори коронавирусът не е успял да обедини нашия народ“, коментира още Елена Петрова.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !