Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Божидара Бакалова напусна Фермата

отпечатай новината

30.10.2017 11:13 | Видян 2452 пъти

Божидара Бакалова напусна Фермата

Пореден обрат във Фермата! Вместо очакваната победа за Божидара Бакалова на дуела срещу Дарина снощи, шоуто напуска именно дизайнерката.

Иначе бавната в обичайните дейности Дарина я отвя с 11:4 точки като показа неподозирани за фермерите умения в коване на пирони, цепене на дърва, ловкост и бързина.

Заради това и си спечели прякора „черна нинжда“ от смаяните участници. Бакалова успя да я победи само в една игра – четвъртата, при която двете дуелистки трябваше да се теглят с въже в опит да съберат три подкови.

Здравата физика на Божидара обаче се оказа безполезна в петата игра, където само един грешен отговор на исторически въпрос се оказа достатъчен да я изхвърли от шоуто.

Решаващо за дизайнерката беше питането „Кой български владетел е носил титлата крал?“, където правилен отговор - Цар Калоян, даде само Дарина и това ѝ донесе победа в дуела.

Божидара Бакалова прекара близо 2 месеца извън цивилизацията в хитовото риалити на бТВ, пише БЛИЦ. Това беше вторият дуел за нея, след като само преди 2 седмици успя да елиминира гримьорката Анита.

Тогава Дара показа неподозирани физически умения и вися на греда рекордните 42 минути и шашна всички с точения си мерник.

След тези постижения отпадането ѝ беше изненада, тъй като се предполагаше, че Дарина няма да бъде никакъв проблем за по-младата дизайнерка. След изненадващото ѝ отпадане тя сподели, че във Фермата е научила нови неща и за себе си.

„Това е едно уникално преживяване, не защото те дават по телевизията, а защото на пръв поглед различните хора, които срещаш, могат да ти покажат нови неща в теб самия. Можеш да вземеш от тях едни качества, които те правят още по-добър човек. Мисля, че точно това е идеята на Фермата – да те научи на смирение, да станеш още по-добра версия на себе си.“

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !