Ето всички жени на Брад Пит, стартира...

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с...

Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Божидара се изповяда във Фермата

отпечатай новината

24.10.2017 09:17 | Видян 1950 пъти

Божидара се изповяда във Фермата

Божидара Бакалова направи трогателна изповед за доведения си баща и плака неутешимо тази вечер в хитовото риалити „Фермата“ по бТВ.

Ексцентричната близначка на Ивайла Бакалова има драматично семейно минало и преди няколко години проблемите с биологичния й баща дори станаха публични в пресата. Седмици наред сестрите и родителят, с когото не са живели от деца, си разменяха обвинения, а в интервю Божидара призна, че вероятно травма в детството я е белязало завинаги.

Тази вечер обаче дизайнерката разказа за друга, непозната част от семейството си – че е била отгледана от втория мъж на майка си и че той се е грижел за нея и сестра й като роден татко.

Повод за разговора й с фермерката Елена станаха обидните думи на Станислав за вдовицата Виолета. Докато двамата обсъждаха дали Вили и Яни са сладка двойка, бившият полицай изригна: „Ти луда ли си? Тя има две деца, аз такива само ги чу*ам и бягам, ще й гледам децата на тая”.

„Дорева ми се, защото ние сме пет деца и ни е отгледал един човек, който не ни е бил баща. Любовта е като обичаш, да обичаш и децата на другия”.

Отношението на Станислав предизвика и сълзите на Елена, която също е отгледана от втория съпруг на майка си и има тежка драма с биологичния си родител, който в последствие станал клошар-инвалид.

Бакалова не спести подробности колко грижовен е бил вторият й баща към нея, Ивайла и тримата й братя. „Ние не сме били негови деца, обаче той ме е отгледал с такава любов. Ако той разсъждаваше като Станислав, и той нямаше да ни отгледа”, ридаеше дизайнерката, прегръщайки сестрата си по съдба Елена.

Тома се оженил за майка им, когато близначките били в първи клас, а понякога дори пренебрегвал собствената си дъщеря Ина, за да гледа тях. „Той беше най-справедливият човек на света”, спомни си Бакалова. „Важно е кой те е отгледал и научил на нещо в тоя живот, а не кой те е направил“, заключаха двете разплакани доведени дъщери.

Досега в медиите Божидара е казвала, че между нея и истинския й баща, на когото е кръстена, няма връзка и той никога не е играл роля в живота й. Д-р Божидар Бакалов заминал за Америка, когато те били малки. След като полежал и в затвора, се завърнал, а по време на войната с вече големите му дъщери заради апартамент във Варна, изплуваха кошмарни подробности за детството им и за тормоза, който им налагал.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !