Ето всички жени на Брад Пит, стартира...

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с...

Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Божидара стана най-сръчната мома във Фермата

отпечатай новината

20.10.2017 10:50 | Видян 1818 пъти

Божидара стана най-сръчната мома във Фермата

Божидара Бакалова претърпя пълна промяна само за няколко дни във „Фермата“ и си спечели титлата „най-сръчната мома“.

Ексцентричната дизайнерка не беше от най-работливите в първите дни на риалитито. После стана деспотичен фермер на седмицата, който подлуди всички, а седмица по-късно осъмна на ратайския бряг, вършейки най-мръсната работа. След дуела, в който победи Анита обаче, Божидара е решила да покаже друго лице на фермерите.

Тази вечер тя спечели фермерите, които представиха поредния стар българския обичай – традицията за избор за най-сръчна мома. Половината дами трябваше да омесят по една питка, а другата част да бродират. След това трябваше да облекат най-бързо фолклорна носия. Божидара омеси най-вкусната и красива питка и се справи със задачата най-бързо.

„Развълнувана съм, защото бях в изгнание, изтезаваха ме и само седмица по-късно от най-галената Богданка станах най-сръчната мома“, доволна беше Бакалова. При избора й за дуел, тя се обиди от това, че останалите й обясниха, че работела най-малко и я нарекоха „галена Богданка“, което амбицира Божидара сериозно да запретне ръкави и да работи над селските си навици и тя дори се научи да дои.

Бакалова беше доволна, че е спечелила одобрението им именно след участието си в стар български обичай.

„Така се връщаме към корените си и така можем да разберем повече за себе си, когато знаем повече за прадедите си може да стоим по-горди”, обясни най-сръчната мома на фермата.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !