Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рачков: С Мария съм си

отпечатай новината

09.09.2012 10:20 | Видян 4117 пъти | Гласували 1

Рачков: С Мария съм си

Димитър Рачков отрече официално слуховете, че двамата с Мария Игнатова са се разделили. Подобни твърдения се появиха в медиите, след като бе публикувана снимка на Рачков без Игнатова от вилата на Магърдич Халваджиян в Италия.

Това даде повод на много медии да твърдят, че между двамата е настъпил разрив и Мария ще загуби не само любимия, но и мястото си в предаванията, продуцирани от Халваджиян.

„Мария Игнатова е вкъщи и сигурно ме гледа, каза в отговор на въпрос къде е половинката му Димитър Рачков. Вече се уморих - един ден ни разделят, на втория ни събират, на третия тя е бременна, на четвъртия е родила и така нататък… Истината е съвсем проста - заедно сме. Почивахме заедно в Италия. Повод за плъзналите твърдения, че сме разделени бе една снимка, на която съм сам, а бяхме 10 души на тази почивка в Италия. Обаче може и сам да се снимам", обясни Рачков пред Нова телевизия, където се върна предаването „Господари на ефира“.

Екранният партньор на Рачков в шоуто - Васил Василев – Зуека обаче потвърди, че със съпругата си Нина са разделени и нещата между тях отдавна куцали. Двамата играят от години постановката на Гогол „Шинел“. След раздялата Зуека обещал на бившата си половинка да изиграят още няколко постановки, но иначе всичко между тях било приключено. Новата жена до Зуека е Ани Вичева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !