Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Мария Игнатова харчи по 10 бона на месец

отпечатай новината

17.04.2012 13:00 | Видян 7429 пъти

Мария Игнатова харчи по 10 бона на месец

Прелюбопитното писъмце и скъпото газирано вино са пратени от собственика на "Найт Флайт" и бивш съпруг на Мария Игнатова Петко Димитров.   Босът доста иронично подсказва на Рачков какво ще му струва да гушка в леглото си една от най-красивите мадами в родния шоубизнес. Според изчисленията на Димитров Мария  му е  излизала по десет хилядарки на месец, които едва ли са по джоба на Рачков.

Вместо да се спаружи и да се скрие в миша дупка, Митко намира повече от успешен огромния финансов глад на блондинката и дори да печели покрай нейната известност. Двамата опитни артисти на сцената и в леглото от година насам са най-комерсиалната двойка под светлината на прожекторите. Само заможните фирми могат да си позволят да наемат Рачков и Мария, тъй като тарифата им е около 5 бона за два часа водене на фирмено парти или друго бляскаво събитие.

„Рачков добре си направи сметката. Двамата с Мария са изключително успешно предприятие. Заедно успяха да натрупат слава от изявите си в „Господари на ефира" и „Пълна лудница", а сега правят всичко възможно да осребрят известността си. По-често канят Рачков заради успешната му роля на Жоро Бекъма, но той винаги успява да набута и Мария в ангажимента и така заплащането им става двойно. И всичко отива в семейството. Двамата със сигурност са скътали пари за черни дни", пресмята колега на Димитър Рачков от сваленото вече предаване „Пълна лудница".

Падането от ефир на хумористичната поредица и шоуто за гафове „Господари на ефира" е истински шок за Мария и Митко. Двамата правят добри пари от изявите си в двете предавания, а и така държат популярността си висока. Мария съвсем доскоро се хвалеше пред приятелите си, че бачка като луда,
но и банковата й сметка набъбва с бързи темпове.

„Наистина съм затрупана от работа, но го правя с удоволствие и с ясната идея, че така ще дам един по-добър старт в живота на сина ми Виктор. Сега ми е времето да се съсипвам от работа. Нямам време за никаква почивка и понякога имам чувството, че ще полудея, но след това се окопитвам и продължавам  с удвоени сили", категорична е Мария.

Тя е наследила усета към бързото забогатяване от майка си, която по професия е инженер-химик. Вместо да се забие в някое социалистическо предприятие и цял живот да бачка за жълти
стотинки, майката на Мария успява да се уреди на високо платена работа в Либия.

Тежкият живот зад граница се отразява върху семейството на Мария и родителите й се развеждат.
„Никога няма да забравя как ни съобщиха новината. Бяхме на море. Извикаха ни пред бунгалото и обявиха, че ще трябва да живеят разделени, но се заклеха да ни обичат много по-силно отпреди. С брат ми Павел така и не усетихме липсата на единия от двамата родители. Мама направи всичко възможно да ни осигури финансово и затова сега се трепя по 20 часа на ден, за да осигуря Виктор. Татко ни даде нещо друго. Той винаги лягаше до мен да ми чете приказки и изслушваше с търпение и най-детските ми притеснения. От него съм научила, че децата трябва да бъдат изслушвани и да се отнасяме с разбиране към техните проблеми, колкото и незначителни да ни се струват", обяснява Мария.

Тя прави всичко възможно да е поравно майка за сина си Виктор и момчето на Рачков - Димитър. Много от завистниците на известната двойка се опитваха да създадат напрежение в известното семейство. Появиха се слухове, че Рачков е зарязал детето при първата си жена, защото малкият Митко много се карал с отрочето на Мария. Истината е, че семейството всеки свободен ден е заедно, а двете деца
вдигат невъобразима врява, когато се съберат под един покрив.

„Децата ми се качват на главата, но гледам да не им се меся в игрите. Едно време и аз изправях косите на родителите ми с лудориите ми. Винаги съм искала да бъде момче и участвах наравно със   съучениците ми в най-големите лудории", спомня си Мария Игнатова. След като завършва  18-о училище, тя заминава да продължи образованието си в САЩ. Пращат я по една програма в Канзас сити.

Живеех при едни чилийци. Грижеха се за мен като за собствена дъщеря. От този период съм запомнила безбрежните полета царевица и стотиците крави. Всъщност те бяха  много повече от хората", усмихва се Мария Игнатова. В Америка тя празнува и абитуриентския си бал, а след това учи за малко и в Холандия. После Мария решава, че ще си изкарва парите като модел.

„Беше лесно да се прехранвам с физическите си предимства. Снимах се в реклами и клипове. Участвах в клип, който стигна до трето място в класацията на MTV. Но подобна работа е до едно време, а и манекенстването много изморява. Не съжалявам, че вече не съм част от този бизнес", споделя Мария. Наскоро тя обясни, че очаква предложение за брак от страна на Рачков, но засега сватбената оферта се бави.

„Готова съм да създам отново семейство. С Петко не се получиха нещата, защото бяхме доста различни, но го осъзнахме прекалено късно. Разделихме се като приятели. Нямам нищо против отново да се видя в булчинска рокля", усмихва се Мария. Тя поне сега ще има доста свободно време да обмисли подробностите около евентуалната си сватба с Рачков. След падането на двете предавания Мария остава без работа, а скандалът с Би Ти Ви е твърде голям и едва ли тя и Рачков ще могат да се върнат скоро в телевизията, която доскоро им плащаше солидни хонорари.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !