Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

Рачков изхвърли Мария от Пълна лудница

отпечатай новината

23.08.2012 10:15 | Видян 4693 пъти | Гласували 1

Рачков изхвърли Мария от Пълна лудница

Мария Игнатова изгуби накуп и любовта, и работата си. Блондинката е аут от "Пълна лудница" и "Господари на ефира" заради връзката си с Димитър Рачков . Когато топиш писеца във фирменото мастило, рано или късно, когато свърши любовта, последствията върху кариерата са неизбежни. Точно това се случи на звездата, която заради раздялата в интимен план с колегата си Димитър Рачков е изхвърлена и от двете продукции през следващия телевизионен сезон, научи "Всеки ден"

Слухът за края на връзката между двамата актьори от предаванията на братята Халваджиян броди отдавна, но доказателството дойде преди седмица, когато Рачков отиде сам на ваканция в Италия и отседна във вилата на шефа си Магърдич.

Халваджиян и жена му Кремена поканиха комика за седмица, а той пристигна без Мария , която по същото време забегна на родното Черноморие с приятели. Актьорът споделил пред най-близките си, че вече не може да поддържа този бетон с връзката си с Мария, тъй като отношенията им много отдавна били охладнели и изкуствено афиширани.

Той обаче е отказал да каже каква точно е причината за раздялата им. В крайна сметка двамата живееха на семейни начала, а децата им от предишни връзки се отглеждаха заедно. Магърдич най-накрая влязъл в положението на актьора си и решил да му съдейства, за да се прекрати този цирк. За да няма напрежение в работата, на този етап Игнатова е извадена от схемите и за двете продукции на Халваджиян, които от есента тръгват по Нова телевизия. Тя вече липсва в първите разпределения
на роли в смешните предавания.

Всички актьори знаят кого ще пародират през следващия сезон освен нея, името й не фигурира в официално разпратените представяния на екипа на предаванията. Братът на Магърдич Джуди, който отговаря за "Господари на ефира", отговори много внимателно на въпроса каква е съдбата на Игнатова . "Мария е тук, просто не обявяваме още ролите й, защото в момента се мислят, обясни за "Всеки ден" продуцентът Джуди. Шефовете на актьорите все пак са оставили вратичка в случай че двете звезди се сдобрят и продължат интимния си и професионален път заедно.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !