Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Черната Златка: Не съм скъпа! Евтина съм

отпечатай новината

09.07.2012 15:30 | Видян 5117 пъти | Гласували 1

Черната Златка: Не съм скъпа! Евтина съм

„Не съм скъпа: евтина съм. За сметка на това съм многофункционална!” Тези думи излязоха от устата на самата Златка Димитрова – черната Златка, които тя пусна преди известно време в ефира на Нова телевизия. Оказа се, че те се оказаха пророчески, след като се разбра, че сексбомбата е била звездата в контингента на агенцията на арестувания за сводничество „Мистър България 2003” Мирослав Йончев. Според властите мацките работели на тарифи 600 – 1000 лева, отстъпки се полагали само на членове на кръга „Октопод”.

„Била съм в агенцията, но не съм била момиче на повикване”, побърза да се оправдае  морската сирена. Така тя косвено призна участието си в MY agency, която според прокуратурата е била благовидно прикритие за трафик на жени към Белгия, Холандия и Франция и склоняване към проституция.
Интересното е, че всичките перли на централата се оказват все от конкурса „Мис Плеймейт” на авторитетното американско списание „Плейбой”, издавано и у нас от гърцка фирма. А по собствените й оценки именно Черната Златка е

най-известната носителка на тази титла

Независимо, че я спечели още през 2009 г. Тя води дългогодишна война с предшественичката си Златка Райкова – Русата Златка коя е по-по-най. В крайна сметка двете се сдобриха и даже боядисаха косите си червеникави в знак на помирение и възвестиха това на света тази пролет на парти в „Блек Лейбъл”.
Възможно ли е момичетата наистина да не са подозирали с какво точно се занимава арестуваният „Мистър България 2003”  - добре образован, с успешна кариера на модел, но и свързан с опасни типове? Малко вероятно е, но едва ли може да се изключи като опция.
 
 
Мнозина биха повярвали в чистотата

на брюнетката, ако не беше сходен скандал от миналото лято. През август 2011 г. беше оповестена сензационна информация. Според нея носителката на титлата "Мис Плеймейт 2009" Златка Димитрова, известна с псевдонима Черната Златка, се е снимала за еротичния сайт Missaphrodite2012.com. Тя не особено разумно първо отрече това да е вярно. После веднага бяха извадени не една, не две, а цели 130 нейни снимки, които фигурират на електронния адрес, популярен в порносредите, включително такива, на които по тялото й няма и един квадратен сантиметър плат. Това наложи морската сирена да направи признание: "Снимките не са правени за този сайт, еротичната сесия бе

предназначена за белгийско списание

и конкурс тип Playboy, а какво се е случило с фотосите ми в последствие и къде са публикувани, не знам, но те са качени (в Missaphrodite2012.com) без моето знание", твърди Златка Димитрова.
Нали помните, че именно Белгия е основната страна, за която се оказа, че играе ролята на пазар за „агенцията за модели” на Мирослав Йончев. Е, не изглежда ли доста логично въпросното списание всъщност да се е оказало каталог с мацки, а конкурсът „тип Плейбой” да се явява нещо като кастинг на еврокомпаньонки?
Преди прокуратурата да бе изяснила нещата с износа на момичета към Брюксел от страна на фирмата от „Октопода” грехът на Златка изглеждаше половин грях. Все пак година по-рано друга "Мис Плеймейт" – Николета Лозанова, стана жертва на

злоупотреба с нейни голи фотографии

в сайт за компаньонки. Половинката на Валери Божинов бе категорична, че никога не се е снимала за подобна страница. В казуса със Златка обаче нещата май не изглеждат толкова лесни за обясняване.
Голямата уста на Златка само налива масло в огъня. Брюнетката публикува изказване, в което най-вероятно визира себе си като най-добрата мъжеловка.
„Когато една жена иска да съблазни мъжа, който си е избрала- просто е въпрос на време!“, написа в социалната мрежа Димитрова.
Под описаните думи, плеймейтката събра купища коментари за това, че се страхува да не загуби полулярността си от конкуренция и по-млади жени.
 „Аз успявам! Винаги

успявам да се докопам до когото си искам

Това гласеше твърдото убеждение на нашата сладка Златка. Тя направи в себе си големи инвестиции. Срещу 10 бона – премия от конкурса „Плеймейт”, си наля по 420 кубика силикон в и без друго големите цици. Пак доктор Енчев преди дни й оправи и носа – този път за нейна сметка. Официално Златка твърди, че парите идват от семейния къмпинг, който нейната фамилия управлява от години. От данъчната й декларация обаче ще проличи има ли всъщност черно на бяло парите да си позволи подобни луксове.

Според манекенки обаче корекцията на носа е била необходимост за златното момиче поради женски бой в Слънчев бряг. Според други източници от светското общество Черната много се засегнала от думите не на коя да е своя конкурентка, а баш от тези на „Мис Дупе”, според която Злати мязала на травестит.

Друга от звездите на агенцията е Дорис Дилова. Ето какво четем на нената стена във Фейсбук:
„“Минах през травестит, после през жена на наследник-милионер, стигнах до порнозвезда, бях и агент под прикритие на Алексей Петров, после футболна съпруга и проститутка за 500 лв., та накрая и станах луда, която пали хамстери... Само на мен ли ми е суперсмешно или просто наистина съм си луда”.

Един би рекъл като поета от песента „Адаптация”, че това е „най-страшното признание”, друг би направил каламбур от името Дорис и тежката дума „орис”. Животът обаче определено не е песен за „Мис Плеймейт” 2010 Дорис Дилова. Дни, след като цяла България разбра, че е била топгърла в агенцията за момичета на повикване на Антон Петров – Хамстера от Октопода и „Мистър България 2003” Мирослав Йончев, тя сбъдна мечтата си да стане известна, ала печално известна.
Според последната вестникарска сводка за нея, публикувана от вестник „Монитор” момичето с име на звезда е стигнало от короната до пиацата по проста причина – мацката

закъсала яко с парите

Напуснала родния Плевен тя не покорява върховете на шоубизнеса като съгражданите си Слави Трифонов, Гала, Наталия Симеонова, Румен Петков. Озовала се в стаичка в Студентския град, притова я деляла със съквратирантка. Дори символичният наем от 100 лева я притеснявал. Ала такъв е милионният град, както бе отбелязал още пролетарският поет Смирненски: „два свята – единият е излишен”.

Беднотията, налегнала бившата плеймейтка, я принудила да прибегне до услугите на обществените перални. Тя често си носела дрехите и в началото, а перачките дори не можели да я познаят. Толкова много се била занемарила,

цялото й лице било в пъпки

Вероятно именно тази тъжна социална действителност е тласнала Дорис към пиацата. Плевенчанката преди време твърдяла, че 3000 лв. я „оправят” на месец и би се задоволила с 20 см. Очевидно вече не разполага с подобни екстри. Дорис изчезна от светските среди малко след като в интернет пространството се появиха нейни домашни голи снимки. После тръгна и слухът, че блондинката била евтина куртизанка и

всеки можел да я има срещу 500 лв.


Мълвата се оказа почти правдива – както се разбра при разследването на прокуратурата тарифите на звездите в „Май Ейджънси” вземали от 600 до 1000 лв. в зависимост от продължителността на сеансите, а минималната тарифа на момичетата от агенцията била 300 лв.

Но нека да се върнем на порноскандала. Освен снимки отпреди конкурса „Мис Плеймейт”, на които Дорис прилича на грозното патенце, в нета се появи и любителски филм за възрастни с нейно участие. Той пък, по данни на клюкарската преса, бил разпространен като видео в мрежата от закъсал бивш любовник на сексбомбата. От домашното порно не стана ясно кой е партньорът на Дорис Дилова. Даже тръгнаха слухове, че е възможно в тази роля да е бил разочарован клиент, който да е искал да я демаскира в професионално отношение. Разпространението на сочното видео обаче не й помогна да изригне в шоубизнеса, както

преди 5 години се случи с Галена

Вместо да закрепи връзката й, както се случи с фолкпевицата, секси клипчето срина голямата любов на Дорис. Плевенчанката имаше връзка с много по-възрастен мъж от нея – 38-годишния бизнесмен на име Момчил Нечев, който беше и неин спонсор. Според запознати именно той е издействал короната на мацката преди две години, което естествено няма как да бъде официално потвърдено.
Момчил е интересна и нестандартна личност. Освен бизнеса, той си имал и странично занимание, от което изкарвал добри пари. Мачото бил известен в Плевен, а и не само там, като

екстрасенса Магьосникът Макс

Той имал свръхестествени способности и много хора се допитвали до него. Напомняме, че в северния град си падат по подобни щуротии и сериозно вярват в гадатели, лечители и други хора с извънземни дарби. Неслучайно истински мит на Плевен и след смъртта си остава световнопризнатата екстрасенска Вера Кочовска. Именно Момчил месеци преди конкурса „Плеймейт” предрекъл на Дорис слава, докато мнозина се подхилвали на подобни твърдения.

Домашният любимец на гърлата

също стана герой на жълтите медии. Блондинката сама призна в тв интервю, че опекла хамстера си, докато опитвала да го… стопли! За целта тя сложила зъзнещото животинче на газовия котлон, то пламнало и станало на въглен. По ирония на съдбата или като кармично наказание малко по-късно Дорис стана една от мишките в агенцията на гангстера Хамстера. 
 

Дилова, освен с порно снимки прилича на каките си от „Май Ейджънси” Черната Златка и Светлана Василева – Гонзовица, и в спортните страсти. Тя е била доста близка със защитника на “Левски” Стефан Станчев, ако се вярва на писанията на клюкарски медии. Двамата поддържали непрекъсната връзка чрез социалната мрежа Фейсбук, пък и не само, а моделката дори не си правела труда да крие симпатиите си към него.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !