Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Черната Златка била и в каталог за еврокомпаньонки

отпечатай новината

04.07.2012 16:15 | Видян 3895 пъти | Гласували 1

Черната Златка била и в каталог за еврокомпаньонки

Мис Плеймейт 2009 Златка Димитрова е била в каталог за еврокомпаньонки. Тези дни тя се опита да се оправдава в различни медии, но повече се оплете в различните си версии, научи БЛИЦ.

Само, че Златка не можа да отрече, че 130 напълно голи нейни снимки са публикувани в белгийско мъжко списание тип “Плейбой” и еротичен сайт, който е много популярен в порносредите.

Скандалът отново избуя покрай скандала с модната агенция “Май Ейджънси” на Мирослав Йончев. Оказа се, че Златка Димитрова е била част от каталога на фирмата, а наскоро та призна, че не е скъпа, а евтина, но затова пък е мултифункционална, твъди вестник "Всеки ден".

Преди година голите снимки на Златка изплуваха в еротичния сайт Missaphrodite 2012.com. Плеймейтката първо отрече да се снимала за него, макар че случайно няма как да й откраднат цели 130 фотоси в различни предизвикателни фотоси.

В популярния електронен адрес, популярен порно средите, по тялото на бургазлийката няма нищо скрито-покрито. Едва тогава плеймейтката призна, че всъщност тези снимки не били за този сайт, а еротичната сесия правила за еротично белгийско списание.

Тя наивно вдига рамене и твърди, че не знае как след това те са попаднали в Missaphrodite 2012.com. Златка казва, че те са качени там без нейното знание.

Странно е обаче съвпадението, защото именно Белгия е основната страна, за която били изнасяни моделите на “Май Ейджънси”, в която Златка също е участвала.

Момичетата били препращани именно за тази държава и въпросното еротично списание най-вероятно е било като каталог за еврокомпаньонки, пише още БЛИЦ.

снимки: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !