Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Светлана Василева: 1000 лева е тарифата на известните момичета

отпечатай новината

09.07.2012 15:15 | Видян 4525 пъти | Гласували 2

Светлана Василева: 1000 лева е тарифата на известните момичета

- Светлана, в последно време клюките те свързват с няколко футболисти - Ивелин Попов, Галин Димов, Дарко Тасевски…

- Истина е. Само дето ме питаш в обратен ред. Дай да тръгнем с Дарко. Всичко с него започна по време на последния конкурс "Мис Плеймейт", в който участвах. Преди конкурса всичките момичета бяхме настанени в столичен хотел и вечер след репетициите убивах време във интернет. Там Дарко ме намери и ми поиска пълномощно за приятел чрез социалната мрежа Фейсбук. Той беше проучил предварително, че съм едно от момичетата. Покани ме да излезем. Не правихме секс още на първата ни среща и точно това ми хареса. Той не е от тези, които вместо "Здравей! ", те питат "Секс? ". Станахме интимни може би месец след като се видяхме за пръв път.

- Само до секса ли се простираха отношенията ви? Или беше нещо по-сериозно?

- Ако трябва да бъда честна, Дарко е втората най-голяма любов в живота ми. Хлътнах и много бързо свикнах с него. Имаше чувства от моя страна. Душа човек е, готин тип. Но е страшен женкар. Иска да бъде с всяка жена. И му се отваря парашутът навсякъде, просто защото е футболист. Разбрах, че помежду ни няма да излезе нищо сериозно, когато той започна да сваля най-добрата ми приятелка Никол. Тя обаче не му пусна и за отмъщение се опита да направи интрига между нас – каза пред общи приятели, че е спал с Никол. Така и приключиха отношенията ни. Той не е за сериозна връзка, дай му жени на него.

- След като толкова мацки са минали пред леглото му, трябва да е изкусен любовник.

- О, да. В това вече съм категорична. Дарко Тасевски е невероятен в леглото, пада си по по-грубичкия секс.

- След него кой е – Ивелин или Галин?

- Галин от Черноморец. Той също ме намери във Фейсбук. Беше много настоятелен. Без да сме се виждали, искаше да отида да живея при него в Бургас. Щял да се грижи за мен. Веднъж нещо се бяхме сдърпали и в знак на извинение, ми прати цветя. Галантен е, няма спор. Но въпреки този жест не ме грабна. Нали знаеш, че когато един мъж ти сваля звезди, ние, жените почти винаги бягаме. А когато във връзката има интрига, има нещо неизвестно, нещо скрито, тогава сме луди по този мъж. Отрязах Галин и го блокирах в скайпа.

- Явно с основание ти се носи славата на резачка. А на Ивелин Попов какъв му е случаят?

- Попето за пръв път го видях в един вестник, много си го харесах. Моята приятелка ме посъветва да не се занимавам с него, защото бил луда глава. Но аз не се отказах, исках да се запознаем. Негов съотборник в националния отбор ни свърза. Запознахме се, пихме кафе. Много се е кротнал, не е като едно време. Каквото и да се говори, той не е женкар. Понеже бях чела негово интервю, в което споменаваше, че иска да ме вкара в леглото си, очаквах такава оферта на първата ни среща. Но не. Ще видим как ще се развият нещата. Ивелин толкова ми харесва, че нямам нищо против да си го взема за мъж.

- В предишно твое интервю бе споменала, че никога няма да се омъжиш за футболист...

- Така де... Аз казвам "да си го взема", а не да се омъжвам за него. От малка си падам по футболистите, средата ми беше такава. Футболистите спортуват, имат хубави тела. Харесвам ги, но не бих се омъжила за футболист. Опознала съм ги достатъчно. Те са най-големите женкари. Не ща да страдам с такъв мъж. Знаеш ли как футболистите си избират жените? Гледат коя кой конкурс печели и е снимана някъде – на корица, в списание... Всички си търсят корици, никой не иска примерно сервитьорка, продавачка или обикновено момиче.

- Познаваш ли Атанас Курдов? Говори се, че си имала връзка и с него?

- С него се знаем още докато излизаше със Златка Димитрова. Някъде месец, след като се разделиха, почна да ме зарибява със самолетни билети за Германия. Аз обаче не съм от тези, които без да познават някой, хоп, хукват и на другия край на света. Курдов почна да ми държи сметка какво правя, къде ходя. Така и не му отидох на гости. После случайно го засякох в мола. Не ми хареса, не е мой тип. Не е мъжкар, още има детска визия.

- Като те слушам, футболистите и моделките доста сте се омешали – май се получава всеки с всяка и обратното. Чувала съм, че играчи си поръчват известни момичета и жени срещу заплащане.

- Така е. И мен са ме поръчвали. Обаждали са ми се от Левски, от ЦСКА, от Локомотив (София)... Директно ми казват: "Идвай и взимаш 1000 лева! Доведи и твоята приятелка"...

- Това е меко казано скандално. Казваш, че футболистите не само са клиенти на платени момичета, но си организират и групови оргии?

- Да. Даже си правят и мръсно. Например някой съотборник беше посъветвал Ивелин Попов да не се занимава с мен, защото футболистите ме поръчвали за платен секс...

- Кои футболисти?

- Мартин Камбуров ми е предлагал 1000 лева за мен и моя приятелка. Обикновено такава е тарифата, която играчите предлагат на известните момичета. После се хвалил, че спал с мен, но вероятно само е сънувал. Моя приятелка е била с него. Каза, че правел секс като разгонен. Сексмашина бил. Но нямам наблюдения от личен опит дали това е така. Една нощ в "Син Сити" съотборник на Мартин от Локомотив, чието име предпочитам да спестя, защото след този случай станахме приятели, дойде и ми каза: "Тръгвай с мен. Ето ти 1500 лева". Отказах да го последвам, стана голям скандал, охраната трябваше да се намеси. Един много известен вратар, ерген, от столичните грандове, също ме оферира с директен sms "Секс? ". А това най го мразя. Отрязах го категорично. В момента не ме вълнуват подобни оферти – от няколко месеца имам връзка и съм щастлива с този човек. Той означава много за мен. Кара ме да се чувствам като принцеса. И преди да ми зададеш въпроса, ще ти отговоря, че не е от футболните среди.


Елиана ВАСИЛЕВА

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !