Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Комикът Ненчо Илчев сваля Джина Стоева

отпечатай новината

23.01.2012 13:45 | Видян 3063 пъти

Комикът Ненчо Илчев сваля Джина Стоева

Джина Стоева е от изпълнителките, които винаги съумяват да впечатлят публиката – било то с визия, с интересна идея за сценично представяне, с екстремно преживяване… Стремейки се да е различна, и този път певицата не изневери на стила си. В новата си видеореализация към песента „Свалка 2” тя покани за партньор един много популярен актьор, когото зрителите са свикнали да гледат на телевизионния екран, но не и в попфолк клип. За всички бе изненада участието на „комикът” и „столичанина в повече” – Ненчо Илчев.

„Аз съм страхотен фен на Ненчо и всичките му артистични превъплъщения, а "Илюзионен спектакъл Магията на Ненчо" ми е един от любимите. Затова без колебание изборът ми падна на него, още повече, че в клипа ми той отново се въплъщава в комедиен образ”, разказва Джина.

„Свалка 2” е песен със закачлив текст, която провокира мъжете да бъдат по-оригинални в начините си да впечатлят и да свалят една жена. Тя е своеобразен съвет към силния пол да избяга от рутината и установените похвати, да бъде по-изобретателен, за да има накрая и желания успех.

С нелеката задача да изпълни това женско изискване се заема именно героят на Ненчо Илчев. Той впряга всички познания и умения, подлагайки се на всевъзможни непривични изпитания за него, като дори прави и фокуси. Всичките му „изяви” са подплатени с много хумор, комични ситуации и брилянтна актьорска игра. Специално участие в клипа взема и снежнобяло зайче.

„Опитахме се в рамките на няколко минути да сътворим една мини комедия, която да предизвика много смях у зрителя. Благодарение на Ненчо мисля, че успяхме!”, обобщава изпълнителката на „Ара мюзик".
„Свалка 2” е по музика и аранжимент на Оцко, текстът е на Росен Димитров. В лентата певицата демонстрира интересни бижута, дело на Джина Шеовска, а за тоалетите се е доверила на Димка Шаламанова и Камелия Митова. Гримът е дело на Бони, а косата на Поли Гемеджиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !