На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Джина Стоева покори Мусала

отпечатай новината

13.09.2011 16:45 | Видян 2370 пъти

Джина Стоева покори Мусала

Джина Стоева, най-екстремната певица по нашите географски ширини (и не само), покори поредния планински връх. От Мусала, на 2925 м. над морското равнище, тя се наслади на чудни пейзажи и за сетен път погледна земята под друг ъгъл, сякаш е в краката й.

С този свой подвиг звездата на “Ара мюзик” постигна своеобразен рекорд – тя вече е стъпвала на трите най-високи точки на Балканския полуостров – върховете Мусала, Миконос и Вихрен. От опит певицата споделя, че въпреки внушителните си размери, рилският първенец далеч не е най-трудният за изкачване. Склоновете на Пирин й се опрели повече. “Но усилията си струват, горе забравям всичко и потъвам в една друга действителност.

Затова често захвърлям токчетата и сценичните тоалети и с раница на гърба се отправям… почти към небето. Най-приятният момент е, когато целта е постигната и „победата” се ознаменува с шампанско. Аз въведох тази традиция в нашата планинска компания. Вече имаме конкретна идея за следващото ни предизвикателство, която ще реализираме много скоро, така че съм приготвила нова бутилка”, усмихва се загадъчно Джина Стоева.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !