Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Теодора, Джина Стоева, Ивена, Тони Стораро, Бони и Софи Маринова купонясваха в Студентски град

отпечатай новината

12.01.2012 17:00 | Видян 3797 пъти

Теодора, Джина Стоева, Ивена, Тони Стораро, Бони и Софи Маринова купонясваха в Студентски град

Миналата вечер, хитовият Club Playhouse в София едва успя да побере стотиците гости и приятели за своя 1-ви рожден ден. Мястото, превърнало се в запазена марка на нощното забавление в Студентски град, още веднъж се оказа неустоим магнит за редовните посетители.

Сред тях се открояваха и някои от най-известните представители на родния попфолк, които бяха в центъра на най-зашеметяващите купони през изминалата година.

На 11.01.2012, домакините от Club Playhouse посрещнаха звездните си гости и стотиците мераклии, желаещи да се включат в купона с обновен интериор и показаха отново, че са майстори в създаването и поддържането на едно от най-привлекателните, комфортни и добре обслужени нощни заведения в София.

По време на 3-часовата празнична програма, цяло съзвездие от фолк изпълнители от музикалните компании “Ара Мюзик” и “Диапазон рекърдс”, поздравиха собственика на заведението и му пожелаха дълги години успех. Неустоимата Теодора откри вечерта с тоталния си хит “Моят номер”, а след нея фолк-фуриите Ивена и Джина Стоева „вдигнаха във въздуха” Студентски град.

Безспорния си певчески талант демонстрираха и Ангел, Анна, Виктория и ексцентричната Джоана, а сексапилни танцьорки с греховни тела вдигнаха още повече градусите на настроението.

Сред пъстрите гости на купона бяха още ромската перла Софи Маринова, “пайнерката” Бони и кралят на фолка Тони Стораро.

Празничната торта бе поднесена от момичетата на Club Playhouse в полунощ, и предизвика бурни аплодисменти сред присъстващите. А докато тя се разрязваше, многобройните звездни гости пригласяха Happy Birthday.

Ултрамодерният и луксозен Club Playhouse успя само за година да затвърди името си на най-успешния клуб в Студентски град. Популярното заведение се появи в точния момент, за да отправи отдавна търсената провокация към всички, които от години очакваха нещо ново и различно в нощния живот на столицата.

През изтеклите месеци, Club Playhouse предложи и алтернатива на своите популярни фолк купони, с елегантната си диско зала, в която всяка вечер звучат най-големите хитове от поп, ретро, хип-хоп, R’N’B и денс музиката.

През новия клубен сезон 2012, Club Playhouse отново ще осигурява уникални преживявания за повече от 1300 гости в двете музикално-тематични зали, всяка вечер от понеделник до неделя. Посетителите ще имат възможност да притежават специални VIP и студентски клубни карти, предоставящи на притежателите им ексклузивни отстъпки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !