Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Галя от Каризма скъса нервите на Ивана

отпечатай новината

30.08.2011 13:00 | Видян 8153 пъти

Галя от Каризма скъса нервите на Ивана

Галя от Каризма спечели конкурса за ШОУКАРЪК на годината. Тя била подмамена да напусне Гласът на България.
В началото половинката от Каризма много се кефела, че членът на журито Миро се дразнел от присъствието на Курдова като съветник на певицата Ивана, по фамилия Калудова.

Разбрала за това, общата пиарка на Миро, Галя и Мариана Попова – Светла Русева, решила да играе за по-голямата си звезда. Тя разказала на Галя, че не може да бъде просто асистент. Тя била не по-малко достойна от Ивана да се изявява като треньор, пише вестник Супер 19'.

Курдова взела да й повярва и скъсала нервите на Ивана с претенции. Така си прецакала бизнеса, защото фолкзвездата е една от най-вървежните знаменитости в момента и майчински щяла да помогне на асистентката си да се уреди с участия. Галя бая го е закъсала, което не е учудващо на фона на кризата, но и на доста слабите солови парчета на момичето от някогашната Каризма.

В знак на протест, че е останала от два стола на земята, Галя взела най-тъпото възможно решение и казала, че се чупи от проекта. Звездоманията май съвсем я е треснала, коментират нейни колеги по този повод. Те не могат да се начудят как човек може да се откаже от добрия хонорар и показването в праймтайма на най-гледания канал няколко пъти седмично в името на криворазбрана фалшива самооценка.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !