Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Нели Петкова мрази Алекс и Деси

отпечатай новината

27.07.2011 17:00 | Видян 7249 пъти

Нели Петкова мрази Алекс и Деси

Жестока непоносимост тлее между бившите вокалистки на "Ку-Ку бенд" Нели Петкова, Алекс Раева и Деси Добрева. Враждата между трите певици е разделена на два лагера - прясно напусналата шоуто Нели е срещу "старите кучета" Алекс и Деси. Една от причините оправната карловка да мрази колежките си е, че след като обяви мераците си за солова кариера, публиката веднага сравни бъдещето с това на двете певици.

"И тя ще е като Алекс и Деси - ще извади една две песни, които не стават за нищо. После ако има късмет, ще си хване някой баровец. Ще му роди дете и ще бъде забравена от всички", отсякоха масово фенове в интернет.

Твърдението обаче вбеси доскорошната беквокалистка, която заяви, че няма да има нищо общо със съдбата на предшественичките си в бенда на Слави.

"Хората са много злобни и затова ме сравняват с Александра и Десислава. Аз съм класи над тях, нямам какво да уча нито от пеенето,нито от сценичното им поведение. Това, че не успяха след шоуто, говори колко са "талантливи". Аз вярвам в себе си и знам, че съм достатъчно добра и силна, за да се справя сама", изригва гневно Нели Петкова.

Тя държи да е ясно, че не е приятелка с нито една от двете си колежки и дори когато се засекат на светско събитие, не контактува с тях. Убедена е, че няма на какво да я научат, а само ѝ завиждат за успехите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !