Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Слави се оказа сам

отпечатай новината

01.06.2010 16:30 | Видян 6711 пъти

Слави се оказа сам

Макар водещият да е “вечният заподозрян”, че люби балерините, серийният почитател на тяхното изкуство е Георги Милчев-Годжи.

След толкова слухове, стана ясно, че Слави няма гадже в момента. Това е новината около личния живот на гологлавия шоумен. Последните клюки, че Трифонов върти любовен роман с балерината от “Магаданс” Илияна Цанева, се оказали неверни.

“Тези писания й навредиха много. Тя е омъжена от няколко месеца за шампиона по самбо Борис Величков и това доведе до големи разправии в младото семейство”, издаде в медиите човек от екипа. Той сподели още, че Слави, обръгнал да е герой на жълтата преса, не се впечатлил от клюките, но Илияна се травмирала съобщи blife.bg. Дългият извикал бившата гимнастичка от “Левски” на разговор и й дал няколко дни платен отпуск да изглади отношенията със съпруга си. “Слави е толкова зает, че в момента няма сериозна приятелка!”, споделят под сурдинка от шоуто.

Макар водещият да е “вечният заподозрян”, че люби балерините, серийният почитател на тяхното изкуство е Георги Милчев-Годжи. Преди повече от 12 г. баскитаристът заби шефката на балет “Дива” Зорница Петрова и оттогава “драмата на палци” покрай него не спира. В разгара на връзката им Зорница го излови да кръшка с по-младата от нея Елица Павликенова от балет “Сатен” , който наследи “Дива”, щом шоуто започна да се излъчва по Би Ти Ви.

В момента Милчев е моногамен - залюбил е Станислава Лефтерова от “Магаданс" с която имат повече от 20 години разлика.

Още един роман гори с пълна сила зад кулисите в шоуто - между шефа на “Ку-ку бен.д” и вокалистката Нели Петкова. След несполучливия брак с певицата Мишел Евгени се залюби с Ела, която му роди близнаци без брак през 2004 г., но в крайна сметка Маестрото предпочете сродната музикална душа Нели.

За разлика обаче от него Слави явно засега не се занимава с любовни преживявания и емоции и се подвизава без половинка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !