Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Деси Слава е новата муза на Nana

отпечатай новината

18.04.2011 15:20 | Видян 9748 пъти

Деси Слава е новата муза на Nana

Заради  нашето момиче, световноизвестният рап изпълнител ще продължи да радва феновете си! Припомняме ви, че по време на изявата си в новия клуб Jim Beam Center , Nana сподели, че след 24 години на сцената слага край на музикалната си кариера. Запленен от таланта и красотата на Деси Слава обаче, ретро звездата промени решението си. Въпреки, че вижда за първи път фолк певицата едва преди няколко дни на нейно участие в клуб БИАД, Nana призна, че е поразен от нейните музикални способности и, че едва след като осъществи дует с нея, ще може спокойно да се оттегли.

Още миналата година, когато беше у нас, немската ретро звезда даде заявка, че иска да направи дует с българска певица, дори се спрягаше името на Таня Паскова, но до съвместно парче между двамата така и не се стигна. Сега обаче нещата изглеждат сериозни, не само заради явните симпатии между двамата. Самата Деси Слава заяви пред екипа на клуб Jim Beam Center, че много харесва Nana и може да изпее всички негови парчета.

Певицата сподели, че с предложението си той й отдава голяма чест и би било глупаво да не се възползва от него. „До сега Nana е записал с румънска, казакстанска и руска изпълнителка, защо да не запише песен и с българска певица?! Сигурна съм, че ще направим световен хит!” – категорична е  фолк дивата. Българската и немската звезда започват веднага работа по проекта и се надяват до средата на лятото да реализират идеята си. Двамата издадоха само, че в песента ще се пее на български и английски, като за целта Nana започвал да учи нашия език.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !